Rytmus predstavil nový klip k tracku Profesionál

NETKY.SK • 9 Október 2020, 15:29 • 2 min
Rytmus predstavil nový klip k tracku Profesionál

Známy člen rapovej skupiny KONTRAFAT Patrik Vrbovský aka Rytmus produkuje neustále nové veci, aj keď je už na scéne 30 rokov. Jeho nový počin je dôkazom toho, že kvalitný rap nepotrebuje v klipe striedať rôzne prostredia, nepotrebuje mať milión strihov ani plno svetelných efektov. Je však niečím jedinečný.

slovakia

left justify in out

Po minulom roku, kedy Kontrafakt vydali album "Real Newz" sa do kín ešte stihol dostať film o Rytmusovi "Tempos", mapujúci obdobie Patrikovho života, jeho cestu odkedy sa dostal k rapu až po súčasné obdobie. Človek by si povedal, že chlapci by si aj mohli dať voľno, no koronakrízu, kedy sme boli všetci zabednení doma, využili najlepšie ako mohli. Ego (Rytmusov parťak z Kontrafaktu) vydal svoj druhý sólo album EGOTRON a Rytmus za posledný mesiac prišiel s dvomi novými trackmi. 

 

img

 

My sa teraz zameriame na jeho novinku, ktorá sa na YouTube objavila len včera. Rytmus v nej od začiatku stojí pred zrkadlom v kúpeľni a rapuje o tom, ako sa ľudia boja zmeny v živote, no nie sú ani spokojní s tým, ako žijú. 

 

"Je to len strach z toho jak žijes, nemôžes sa tomu poddať."

 

Rytmus natočil tento klip v spolupráci s firmou Oral B. Hovorí tam aj o spojitosti...profesionál na scéne, a táto zubná kefka s umelou inteligenciou sa dá tiež považovať za profesionála ústnej hygieny. 

 

 

No v prvom rade seba považuje za profesionála. Rytmus prešiel počas svojho života veľkými zmenami, a ako sa vyjadril v jednom rozhovore "každá jedna ma formovala na človeka, ktorým som teraz." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

 

Track je zakončený posledným rýmom, ktorý je v podstate radou do života. "Nikdy neni neskoro na nový začiatok, držím sa toho hesla." Po ňom nasleduje ešte pasáž adresovańá hejterom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies