V Bánovciach nad Bebravou začali s výstavbou nájomného bytového domu

NETKY.SK • 17 Február 2023, 11:30 • 2 min
V Bánovciach nad Bebravou začali s výstavbou nájomného bytového domu

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Mesto Bánovce nad Bebravou začalo v týchto dňoch s výstavbou nájomného bytového domu na Svätoplukovej ulici. Práce si nevyžiadajú dopravné obmedzenia, samospráva však vyzýva obyvateľov k zvýšeniu opatrnosti v blízkosti staveniska. Informovala o tom v piatok radnica v tlačovej správe.

slovakia

left justify in out

"Dom s 22 bytmi sa bude nachádzať v blízkosti už existujúcich mestských bytových domov," konkretizovala radnica. V súvislosti s prácami samospráva žiada občanov o zvýšenie opatrnosti v blízkosti staveniska a obyvateľov okolitých bytových domov o trpezlivosť. "Premávka na miestnej komunikácii pri stavenisku nebude obmedzovaná, treba však rátať s pohybom vozidiel a stavebných mechanizmov zabezpečujúcich výstavbu," ozrejmila. Výstavbu bytového domu realizuje samospráva s podporou Ministerstva dopravy SR a Štátneho fondu rozvoja bývania. Zmluvu na projektovú dokumentáciu a výstavbu nájomného domu s 22 bytmi na Svätoplukovej ulici uzatvorila radnica s dodávateľom stavby ešte v roku 2021. V zmysle štvrtého dodatku k zmluve o dielo má zaplatiť 1.823.956 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies