Tréner Islandu: Nehrali sme tak zle, ako ukazuje výsledok

NETKY.SK • 18 November 2015, 09:23 • 2 min
Tréner Islandu: Nehrali sme tak zle, ako ukazuje výsledok

ŽILINA - Islandskí futbalisti počas vydarenej kvalifikácie o postup na ME 2016 inkasovali v desiatich zápasoch dovedna iba šesť gólov. Teraz v rozpätí štyroch dní dostali od Poliakov štvorku a od Slovákov trojku. Sedem gólov je veľa, aj keď išlo iba o prípravné zápasy.

slovakia

left justify in out

Tréner Heimir Hallgrímsson netajil sklamanie po utorkovej prehre v Žiline 1:3. "Každá prehra je smutná. Myslím si, že tento zápas so Slovákmi sme nemuseli takto stratiť. Nehrali sme tak zle, ako ukazuje výsledok,“ cituje Hallgrímssona server visir.is.


Podľa jedného z trénerského dua Islanďanov ich zverenci ukázali v hre aj veľa pozitívnych prvkov. "Prvý polčas bol z nášho pohľadu solídny. Dostali sme do hry nových hráčov a tí si počínali dobre. V druhom polčase sme náskok stratili až príliš rýchlo. A práve z toho sa treba poučiť, aby sa to už v budúcnosti nestalo. Stále sa učíme, je to dlhodobý proces. A nových hráčov nechceme súdiť hneď po ich debute,“ dodal Hallgrímsson.

Islanďania postúpili na majstrovstvá Európy zo skupiny, v ktorej nechali za sebou Turkov aj Holanďanov a v celkovom účtovaní ich predstihli iba Česi. Všetky tri tieto silné futbalové krajiny zdolali v domácom prostredí, čím položili základ historickej účasti na ME 2016.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies