Bad Boys 4, oficiálne s podtitulom Ride or Die, dostáva nový trailer aj dátum vydania

NETKY.SK • 27 Marec 2024, 18:39 • 2 min
Bad Boys 4, oficiálne s podtitulom Ride or Die, dostáva nový trailer aj dátum vydania

Bad Boys, Mike Lowrey a Marcus Burnett, sú späť v podaní Willa Smitha a Martina Lawrenca v novom pokračovaní série o policajných parťákoch.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Sony Pictures zverejnila nový trailer, na ktorý sa môžete pozrieť vyššie a ktorý sleduje detektívov Lowreyho a Burnetta z miamskej polície, ktorí sa snažia očistiť meno svojho zosnulého policajného kapitána, na ktorého bola uvalená korupcia a spolupráca s kartelom. Koniec trailera odhaľuje, že v určitom okamihu sa z Bad Boys stanú zločinci v štáte.

Najnovší trailer odhaľuje, že Bad Boys: Ride or Die obsahuje drsné scény, intenzívne prestrelky, naháňačky vo vysokých rýchlostiach a hlavne veľa humoru. Výkony Smitha a Lawrence v týchto filmoch vždy zabezpečovali chémiu a vtipné pošťuchovanie a vo filme Bad Boys: Ride or Die sa zdá, že tomu nie je inak.

V roku 2020 sme sa dozvedeli, že sa začal vývoj štvrtého filmu Bad Boys, ale dnešný trailer nám konečne prináša podtitul filmu. Film je priamym pokračovaním filmu Bad Boys For Life z roku 2020, ktorý sa do kín dostal s veľkým ohlasom kritiky aj komerčných divákov a v pokladniach kín zarobil 426,5 milióna dolárov, čím sa stal jedným z najzárobkovejších filmov v roku, keď COVID-19 spôsobil vo svete rozruch.

Rovnako ako Bad Boys For Life, aj Ride or Die režírujú Adil El Arbi a Bilall Fallah. Táto dvojica režírovala aj doposiaľ neuvedený film Warner Bros. Discovery - Batgirl - a režírovala a produkovala dva diely seriálu MCU Ms. Marvel pre spoločnosť Disney.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Sector, Empire, Foto: Hollywood Reporter / Sony Pictures / Frank Masi
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies