Tragédia v obci Ruskov: Policajti našli mŕtve telá dvoch manželov so strelnými zraneniami

NETKY.SK • 6 Február 2024, 09:52 • 2 min
Tragédia v obci Ruskov: Policajti našli mŕtve telá dvoch manželov so strelnými zraneniami

RUSKOV - V obci Ruskov sa vyšetruje vražda manželského páru, ktorý bol nájdený so strelnými ranami. Kriminalisti podnikajú opatrenia s ohľadom na dôstojnosť a účinnosť vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Včera (5.2.) krátko po 14. hodine boli v jednom z rodinných domov v obci Ruskov (okr. Košice okolie) nájdené telá 2 osôb, a to muža (63) a ženy (61) bez známok života, so strelnými poraneniami v oblasti hlavy a brucha. Policajti boli na mieste bezprostredne po prijatí oznámenia o tomto skutku, miesta udalosti zabezpečili a zamedzili vstupu nepovolaným osobám do blízkosti miesta činu.  Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. Strelná zbraň, ktorá bola nájdená v blízkosti tiel nebohých osôb, bola zaistená a zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

 

Z dôvodu závažnosti skutku vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý po ukončení nevyhnutných prvotných úkonov na mieste činu začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

 

Košickí krajskí kriminalisti na prípade naďalej intenzívne pracujú, preverujú viaceré vyšetrovacie verzie, avšak vzhľadom na ich priebeh, no najmä preto, aby poskytovaním čiastkových informácií nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania, podrobnejšie informácie, aj s úctou k pozostalým, poskytovať nebudeme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ KE, Foto: SITA / Facebook (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies