Tragédia pri Piešťanoch: Mladého Mareka dobil jeho kamarát na smrť

NETKY.SK • 11 September 2015, 16:52 • 2 min
Tragédia pri Piešťanoch: Mladého Mareka dobil jeho kamarát na smrť

BRATISLAVA - Mestečkom Vrbové v okrese Piešťany otriasla v noci zo štvrtka na piatok brutálna vražda 23-ročného Mareka, ktorého našli záchranári dobitého a v bezvedomí pri miestnom gymnáziu. Informoval o tom spravodajský portál topky.sk, podľa ktorého mladého muža zabil jeho kamarát Róbert.

slovakia

left justify in out

Mareka napadol pod vplyvom alkoholu, dobil ho, no následne pri ňom ostal. Na miesto nešťastia dorazili do niekoľkých minút policajti, ktorí útočníka zatkli a odviezli v putách. "O 2:15 dnes ráno dorazila záchranka k 23-ročnému mladému mužovi. Mal vážne poranenie hlavy, bol v bezvedomí a v kritickom stave sme ho previezli do piešťanskej nemocnice," povedal pre topky.sk hovorca záchranárov Boris Chmel. Marek však zomrel ešte pred príchodom do nemocnice.


Marek bol podľa jeho priateľov nekonfliktný, obľúbený, s priateľkou mal pekný vzťah. Ako povedali, Róbert, ktorý útočil, pochádza z vedľajšej obce.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies