Tomáš Majtán do Spartaka Trnava

NETKY.SK • 18 August 2015, 13:43 • 2 min
Tomáš Majtán do Spartaka Trnava

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava angažovalo do svojich radov Tomáša Majtána, ktorý naposledy pôsobil v konkurenčnom FK Senica.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník (nar. 30. marca 1987) podpísal s "andelmi" zmluvu do konca sezóny 2015/2016 s opciou na ďalší rok. "Vyhoveli sme požiadavkám trénerov, ktorí prejavili záujem o Majtánove služby. Administratívne sme jeho príchod vybavili tak, aby mohol nastúpiť už v stredu v Poprade proti Ružomberku. Tomáša poznáme z pôsobenia zo Slovenska aj Poľska, minulá sezóna mu nevyšla podľa predstáv, lebo musel absolvovať operáciu ramena, ale prešiel zdravotnými aj fyzickými testami a angažovali sme ho," citovala oficiálna internetová stránka trnavského klubu slová generálneho manažéra Spartaka Viktora Blažeka.


Majtán sa po ukončení spolupráce so Senicou pripravoval individuálne. V úvodných týždňoch mal nad ním dohľad kondičný špecialista Martin Rusňák. "Som rád, že som zakotvil v klube ako je Trnava. Letná pauza bola pre mňa veľmi dlhá, hoci som sa pripravoval individuálne. Nový štadión a fanúšikovské zázemie sú v Trnave veľkou motiváciou pre každého hráča," uviedol Tomáš Majtán. Jeho futbalová kariéra sa začala v Interi Bratislava, pokračovala v Petržalke, následne hral v Žiline, odkiaľ neskôr odišiel na hosťovanie do Baníka Ostrava. Pred senickým angažmánom si vyskúšal aj zahraničné pôsobenie v poľskom klube Górnik Zabrze.


Futbalistom Spartaka Trnava patrí s bilanciou 1 - 1 - 2 v súčasnosti až 9. miesto vo fortunaligovej tabuľke so 4 bodmi a skóre 6:8.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies