Predseda SMER-SD vylučuje akékoľvek nelegálne financovanie strany

NETKY.SK • 17 Október 2019, 11:22 • 2 min
Predseda SMER-SD vylučuje akékoľvek nelegálne financovanie strany

BRATISLAVA - Predseda vládnej strany odmieta spájanie s Gorilou v akomkoľvek smere. Podľa neho je to len zásterka médii, ktoré majú kryť ešte aktivity predošlej Dzurindovej vlády.

slovakia

left justify in out

K údajnej nahrávke z kauzy Gorila sa Robert Fico vyjadrovať nechce. Žiada o vyšetrenie kauzy a trvá na tom, že nič protiprávne neurobil. Okrem iného vylučuje aj nelegálne financovanie Smeru-SD.

 

"Nechcem to relativizovať, chcem, aby sa Gorila vyšetrila. Ak je aj pravda, čo je tam, nič neetické a protiprávne som neurobil," zdôraznil Fico na tlačovej konferencii v Bratislave. Zároveň tvrdí, že na nahrávke sú prvky, ktoré nesedia. Poznamenal, že nikdy predtým úryvok z nahrávky Gorily nepočul.

 

img

 

Fico nevylučuje stretnutia so spolumajiteľom finančnej skupiny Penta Jaroslavom Haščákom. Označil ho za podnikateľa, ktorý chce stranu Smer-SD ničiť. "S Jaroslavom Haščákom som sa stretol pri rôznych príležitostiach. To, že mu Iveta Radičová varila klobásky, to je v poriadku?" reagoval Fico.

 

img

 

Šéf Smeru-SD naďalej odmieta spájanie svojej strany s kauzou Gorila, opakuje, že je to kauza Dzurindovej vlády. Médiá sa podľa neho majú obrátiť na politikov, ktorí boli vtedy vo vláde. Spomenul napríklad Mikuláša Dzurindu, Pavla Hrušovského a dokonca aj Bélu Bugára, ktorý je s ním v súčasnej koalícii.

 

img

 

Predseda Smeru-SD zároveň vylúčil nelegálne financovanie jeho strany. "Vylučujem akékoľvek nelegálne financovanie Smeru-SD. Naše účtovníctvo je perfektné, prešlo viacerými kontrolami a žiadny kontrolný orgán nevyčítal pochybenia Smeru-SD," doplnil.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies