TMR prevzalo do prevádzky tatranský hotel Kukučka

NETKY.SK • 5 Január 2017, 09:22 • 2 min
TMR prevzalo do prevádzky tatranský hotel Kukučka

POPRAD - Spoločnosť Tatry mountain resorts (TMR) , a.s., prevzala do prevádzky Hotel Kukučka v Tatranskej Lomnici. Na jeho prenájme a prevádzkovaní sa ešte koncom minulého roka dohodla so spoločnosťou ESIN facility, s.r.o. Štvorhviezdičkový hotel sa nachádza pod Lomnickým štítom neďaleko zjazdoviek v lyžiarskom stredisku Tatranská Lomnica. I nformovala o tom hovorkyňa TMR Zuzana Fabianová.

slovakia

left justify in out

"Riadenie Hotela Kukučka zo strany obchodu a marketingu je pokračovaním našej stratégie optimálne využiť všetky ubytovacie kapacity, ktoré ponúkajú ski-in, ski-out služby pri našich zjazdovkách. Vyťažovanie týchto apartmánov s využitím našich doterajších skúseností by malo priniesť ešte úspešnejší business model pre samotných majiteľov apartmánov,“ uviedol generálny riaditeľ a predseda predstavenstva TMR Bohuš Hlavatý. Verí, že synergický efekt TMR hotelov prinesie pozitíva nielen majiteľom, ale aj klientom hľadajúcim kvalitné ubytovanie priamo na svahu.

 

TMR po novom ponúka 45 ubytovacích jednotiek v hoteli a rezidenciách Kukučka pre súkromných majiteľov, prevažne izby v úrovni LUX a apartmány. TMR ponúka spolu v apartmánovom Hoteli Kukučka 170 lôžok a prevádzkuje aj reštauračné zariadenie.

 

Spoločnosť Tatry mountain resorts pôsobí v oblasti cestovného ruchu v strednej a východnej Európe, pričom vlastní a prevádzkuje horské strediská a hotely. Do konca roka 2014 preinvestovala do rozvoja a modernizácie stredísk takmer 200 mil. eur. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies