Hasiči zasahovali pri tragickej dopravnej nehode v obci Horné Saliby

NETKY.SK • 3 Január 2023, 08:37 • 2 min
Hasiči zasahovali pri tragickej dopravnej nehode v obci Horné Saliby

HORNÉ SALIBY - Hasiči z Galanty zasahovali v pondelok (2. 1.) vo večerných hodinách pri tragickej dopravnej nehode na štátnej ceste č. II/561 v katastri obce Horné Saliby v okrese Galanta. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

slovakia

left justify in out

"Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že vodič bez známok života bol zakliesnený vo vozidle. Jeho zranený spolujazdec sa nachádzal mimo automobilu," uviedla Košťálová. Ako doplnila, príslušníci HaZZ osobu vyslobodili z havarovaného vraku. "Za asistencie zdravotnej záchrannej služby začali s resuscitáciou, ktorá bola neúspešná. Následne vykonali hasiči na vozidle protipožiarne opatrenia a spolupracovali pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody," informovala hovorkyňa hasičov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona