TL: O zlatú prilbu opäť bojuje aj Rudolf Huna z tímu nováčika

NETKY.SK • 9 November 2016, 11:16 • 2 min
TL: O zlatú prilbu opäť bojuje aj Rudolf Huna z tímu nováčika

BRATISLAVA - Hokejisti Tomáš Surový (Banská Bystrica), Rudolf Huna (Liptovský Mikuláš), Richard Lelkeš (Nové Zámky), Bruno Mráz (Zvolen) a Matúš Matis (Žilina) kandidujú na víťazstvo v ankete o Zlatú prilbu Tipsport ligy pre autora najkrajšieho gólu za október.

slovakia

left justify in out

Hokejoví fanúšikovia môžu každý mesiac vyberať spomedzi piatich gólov ten najkrajší. Autor top presného zásahu bude celý nasledujúci mesiac nosiť v zápasoch zlatú prilbu. V septembri sa víťazom ankety stal David Laliberté z Nitry. Skúsený Lipták Rudolf Huna aj vtedy figuroval medzi kandidátmi.


Vrcholom ankety bude hlasovanie o najkrajší gól sezóny, ktoré sa uskutoční počas play-off. Fanúšikovia v ňom budú vyberať spomedzi mesačných víťazných gólov. Autor najkrajšieho presného zásahu získa trofej - Zlatú prilbu Tipsport ligy. Za sezónu 2014/2015 ju dostal Arne Kroták z HK Poprad, v predchádzajúcom súťažnom ročníku uspel Jozef Tibenský z Piešťan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies