ROZHOVOR: „Nejem múku, sladké si dám od kamarátky a zmrzlinu kradnem Laure,“ prezradila Dara Rolins v exkluzívnom rozhovore pre Netky!

NETKY.SK • 5 September 2021, 17:15 • 2 min
ROZHOVOR: „Nejem múku, sladké si dám od kamarátky a zmrzlinu kradnem Laure,“ prezradila Dara Rolins v exkluzívnom rozhovore pre Netky!

Dara Rolins je fenoménom na československej hudobnej scéne. Okrem hudobných úspechov je však aj šikovnou podnikateľkou a influencerkou. Teraz vydáva diár na rok 2022, ktorý prišla fanúšikom do Bratislavy aj podpísať. A Netky boli pri tom! V exkluzívnom rozhovore nám prezradila, ako je na seba prísna v stravovaní a ako prežívajú začiatok školského roka s dcérou Laurou. Dozviete sa aj to, či má Dara nového frajera a ako komentuje tragickú dopravnú nehodu spred 11-tich rokov, ktorú opäť vytiahli české médiá.

slovakia

left justify in out

 

Dara Rolins vďaka svojmu talentu, pozitívnemu mysleniu a naladeniu ovplyvňuje státisíce ľudí nielen svojou hudbou, ale aj na Instagrame a Facebooku. Ak chcete nazrieť do jej osobného života, máte príležitosť. Teraz vydáva už šiesty diár Rok podľa Dary na rok 2022.

 

„Diár sme vytvorili s ešte väčšou radosťou a energiou. Chcela som, aby bol zasa iný a výnimočný. Primárne sú v ňom moje pocity, myšlienky, moje názory, odporúčania a fotky. Nielen mňa, ale aj mojej dcéry a vecí, ktoré rada robím a ktoré patria do môjho života,“ teší sa Dara Rolins z nového diára.

         

img

 

Speváčka je na seba v životospráve veľmi prísna a vďaka tomu vyzerá fantasticky.

 

„Človek si musí povedať, čo chce a čo je ochotný tomu venovať. Vždy je to o obetiach, musíš sa niečoho vzdať. Ja nejem múku, sladké jem tak, že si dám od kamaráta alebo kamarátky. Zmrzlinu kradnem Laure, to priznávam. Ale za odmenu. Nevečeriam, keď tak ľahko, iba zeleninku,“ prezradila.  

         

Darina dcéra Laura je už tínedžerka. Mama a otec Matěj Homola z českej kapely Wohnout robia všetko, aby ich spoločná dcéra bola šťastná.

 

img

 

„Školský rok sme začali nie úplne ladne, mali sme doma aj slzičky. Laura je na novej škole, nový začiatok, noví kamaráti. A nový systém výuky, navyše celý v angličtine. Všetci okolo nej rozprávajú len po anglicky a ona na to nebola zvyknutá. A hneď prvý deň bola v škole do pol štvrtej. Školu si vybrala sama a sama sa tak rozhodla. Ocenila som túto odvahu, klaplo to a teraz musí bojovať. Je to taký jej prvý dospelácky krok,“ hovorí Dara.

 

Viac sa dozviete v reportáži Netiek, kde Dara prezradila, či má nového frajera, čo najbližšie plánuje aj ako komentuje tragickú dopravnú nehodu spred 11-tich rokov.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies