Titulový zápas a návrat Veroniky Zajícovej: RFA opäť ide za hranice Česka a Slovenska

NETKY.SK • 4 Október 2023, 18:00 • 2 min
Titulový zápas a návrat Veroniky Zajícovej: RFA opäť ide za hranice Česka a Slovenska

Organizácia Real Fight Aréna ku koncu roka usporadúva tri turnaje krátko po sebe. Dva týždne po spoločnom galavečeri s I Am Fighter opäť zavíta do Budapešti, v ktorej sa konal aj turnaj RFA 8.

slovakia

left justify in out

Hlavný zápas zaobstarajú hviezdy Dominik Bereczki a zápasník Glory Kickboxing Teo Mikelič. Po prvej kariérnej porážke sa o návrat na víťaznú vlnu pokúsi Veronika Zajícová. RFA 13 prebehne 25. novembra a vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

 

Dva expresné knokauty
Dominik Bereczki sa v rámci organizácie predstavil dvakrát. Najprv prekvapivo nedal najmenšiu šancu elitnému slovenskému postojárovi Jakubovi Kadášovi a na domácej pôde v Budapešti Poliak Dziuda neprežil ani 30 sekúnd.

Dva rýchle knokauty a skvelé výsledky na svetových podujatiach ho katapultovali až k titulovému zápasu.   
Jeho súperom bude Teo Mikelič, ktorý okrem dvoch zápasov v najprestížnejšej kickboxerskej organizácii na svete sa ukázal aj pred očami domácich divákov. Skúsený postojár dokázal zdolať Andreasa Čehovského, vo veľmi peknom zápase podľahol Leovi Brichtovi a úspešný vstup zaznamenal aj v RFA, keď ukončil Jakuba Kadáša na konci 2. kola.

Po premiérovej prehre späť do klietky Keďže sa RFA 13 koná v Budapešti, na turnaji nemôžu chýbať najväčšie tamojšie hviezdy patriace pod organizáciu. Okrem Bereczkého uvidíme v akcii aj Istvána Veréba či Gergelya Csibiho. Okrem maďarských bojovník bolo oznámené aj meno Veroniky Zajícovej, ktorá patrí k najznámejším českým bojovníčkam naprieč všetkým organizáciám.

Aj keď sa o to zaslúžila predovšetkým vďaka iným svojim kvalitám, tentokrát si bude chcieť pozornosť vyslúžiť aj výkonom v klietke. Naposledy stratila svoju neporaziteľnosť v tesnom zápase na body s Aminou Mukhamed. Či sa jej podarí nabehnúť späť na vťaznú vlnu, uvidíme 25. novembra v Budapešti. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies