Thajskú súťaž v bozkávaní vyhrali manželia s vyše 46-hodinovým bozkom

NETKY.SK • 15 Február 2011, 13:21 • 2 min
Thajskú súťaž v bozkávaní vyhrali manželia s vyše 46-hodinovým bozkom

Thajskú súťaž v bozkávaní vyhrali manželia s vyše 46-hodinovým bozkom

slovakia

left justify in out

img

Valentínsku súťaž o najdlhšie bozkávanie v thajskom letovisku Pattaya vyhral odhodlaný thajský pár, ktorý sa neprestal bozkávať rekordných 46 hodín, 24 minút a deväť sekúnd.
      Organizátori "bozkávacieho maratónu" oznámili, že ide o najdlhší zaznamenaný bozk v histórii.
      Predchádzajúci rekord vyše 32 hodín dosiahol v roku 2009 pár v Nemecku. Uviedla to Guinnessova kniha svetových rekordov, ktorej predstavitelia musia overiť najnovší míľnik, kým sa stane oficiálnym rekordom.
      Štrnásť dvojíc odštartovalo súťaž v nedeľu 13. februára o 06.00 h. V pondelok popoludní už polovica z nich prekonala dovtedajší rekord a ďalej pokračovala v bozkávaní. Súťaž sa konala v nákupnom centre v Pattayi na chodbe z bieleho mramoru.
      Víťazov oznámili dnes pred svitaním. Ide o manželov z hlavného mesta Bangkok - Ekkachaia a Laksanu Tiranaratovcov. Vyhrali diamantový prsteň v hodnote 50.000 thajských bahtov (1194 eur) a finančnú hotovosť 100.000 bahtov (2390 eur).
      Základným pravidlom je, že zaľúbenci nesmú vôbec oddeliť pery jeden od druhého. Môžu prijímať tekutiny, ale len pomocou slamiek za pokračujúceho bozkávania. Na toaletu môže ísť pár len raz za tri hodiny, aj to v neprestajnom spoločnom objatí a za dozoru organizátorov. Sedenie ani spanie povolené nie je.
      Vzhľadom na konzervatívnosť thajskej spoločnosti museli účastníci vopred predložiť dôkaz o tom, že sú manželmi alebo aspoň dlhodobými partnermi. Medzi súťažiacimi bol aj jeden Nemec a dvaja homosexuáli.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies