Tambe v Trnave skončil, mieri do nižšej súťaže

NETKY.SK • 1 August 2017, 09:25 • 2 min
Tambe v Trnave skončil, mieri do nižšej súťaže

Trnava - Kamerunský futbalový útočník Robert Ndip Tambe skončil v slovenskom fortunaligovom klube Spartak Trnava. Jeho ďalšie kroky smerujú do Turecka, kde by mal obliekať dres druholigového klubu Adana Demirspor.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie na oficiálnom webe "andelov" sa na sociálnych sieťach síce objavila fotka Tambeho v novom drese, no samotný hráč Trnavu o svojom oficiálnom transfere zatiaľ neinformoval.

 

"Oficiálny klubový web tureckého tímu informoval o podpise dvojročného kontraktu. Spartak zatiaľ žiadne oficiálne informácie nemá. Situácia okolo prestupu vznikla najmä po stretnutí s Podbrezovou, keď Tambe vedeniu klubu oznámil, že nehodlá predĺžiť zmluvu a viac nechce nastupovať za červeno-čírne farby. Kontrakt má iba do konca jesennej časti. Na základe týchto skutočností mu dal klub súhlas vycestovať do Turecka, kde v posledných dňoch rokuje o podmienkach jeho prípadného transferu. Ak sa správy potvrdia, Robert posilní mužstvo druhej tureckej ligy Adana Demirspor. V minulej sezóne sa umiestnili na štrnástej priečke. V aktuálnej situácii klub nemôže poskytnúť ďalšie informácie. Z pohľadu Spartaka je budúcnosť Roberta Tambeho stále nejasná," uvádza sa na klubovom webe SpartakaTrnavy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies