VIDEO: Yael zverejnil chytľavú skladbu My. V klipe ukázal bábätko!

NETKY.SK • 13 Február 2022, 16:15 • 2 min
VIDEO: Yael zverejnil chytľavú skladbu My. V klipe ukázal bábätko!

BRATISLAVA - Mladý, talentovaný, excentrický herec a spevák Matúš Kolárovský alias Yael opäť ohromuje svojou tvorbou a prináša do sveta hudby nový prírastok, ktorý nesie názov My.

slovakia

left justify in out

Po úspešnom hite Vďaka ti, ktorý dosiahol obdivuhodné rekordy v minulom roku, Yael prichádza s novou skladbou, ktorá ma potenciál obsadiť prvé priečky v nejednom playliste či rebríčku. Skladba My zaujme už na prvé počutie a vďaka svojej harmónii v kombinácii s chytľavým textom sa stáva ľahko zapamätateľnou pesničkou, ktorá sa rýchlo vryje do pamäti mnohých poslucháčov. 

 

 

Interpret sa prostredníctvom textu prihovára ku každej žene, oslavuje vzťah medzi dvoma ľuďmi a poukazuje na dôležitosť postavenia muža v tomto zväzku. Inšpiráciu pri tvorbe čerpal z udalostí uplynulých dní a mesiacov, ktoré prežíval a ktoré mu do života priniesli obrovskú radosť.

 

„Skladba My je venovaná všetkým zamilovaným v tomto krásnom období a najmä mojim najbližším. Každý si skladbu môže vysvetliť a pochopiť po svojom. Už nemám potrebu sa k ničomu ďalej vyjadrovať, pretože súkromie je pre mňa niečo, čo si veľmi vážim a zároveň strážim, a je pre mňa sväté. Chcel by som tak isto využiť priestor, aby som poďakoval všetkým fanúšikom a blízkym za podporu,“ povedal Yael.

 

Prečítajte si tiež: ROZHOVOR: Matúš Kolárovský: Baví ma všetko, čo robím, ale v hudbe kopem naozaj za seba

 

O mix a master sa postaral skladateľ Adrián Líška a novinku obohacuje aj videoklip. Otcom videoklipu je režisér Martin Miko z Illuminate Production, ktorý trefne zachytil nielen atmosféru skladby, ale takisto premenil tým najkrajším a najnežnejším spôsobom textovú zložku skladby a interpretove pocity do obrazového spracovania.

 

 

Režisér sa v spracovaní pohrával so symbolikou. Podvodné zábery predstavujú obdobie úzkosti a neustáleho tlaku vyvíjaného na interpreta a vzdialený trojuholník symbolizuje silu a jednotu v tíme, ktorý pevne stojí za ním.

 

Možno vás zaujme: Martin Klinčúch a Matúš Kolárovský nahrali spoločnú pieseň Rosetta Stone

 

Fanúšikovia mladého interpreta sa môžu tešiť na pripravované EP, ktoré uzrie svetlo sveta 23. marca 2022.  Na nahrávke sa objavia okrem hitu Víťaz aj ďalšie 4 skladby v kombinácii štýlov future pop, hip-hop a R&B.

 

EP bude dostupné v predpredaji na rukahoreshop.sk




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona