Talianske médiá si prajú Messiho v Serii A

NETKY.SK • 29 Júl 2020, 19:35 • 2 min
Talianske médiá si prajú Messiho v Serii A

už niekoľko dní sa talianske médiá predbiehajú v tom, kto ako prosebne napíše o možnom príchode Lea Messiho na San Siro.

slovakia

left justify in out

Conte je realista 

Tréner "nerazzurri" Antonio Conte ich berie v rovine úsmevných príhod. Po triumfe svojich zverencov nad hráčmi Neapola (2:1) a priblížení sa konečnému druhému miestu v tabuľke Serie A Conte na adresu Messiho povedal: "Je jednoduchšie pohnúť milánskou katedrálou ako podpísať Messiho. Jeho prestup k nám je v rovine sci-fi. Samozrejme, kto by nechcel mať takého futbalistu vo svojom mužstve. Nemyslím si však, že sa pohybujeme v rovnakých svetoch."

 

 

Problémy s trénerom

Dlhoročnému lídrovi a najlepšiemu strelcovi aktuálne skončenej sezóny La Ligy Messimu vyprší budúci rok v tíme FC Barcelona zmluva. Vzhľadom na viaceré odlišné názory s trénerom Quiquem Setiénom a ostrú kritiku na hru mužstva v závere domáceho súťažného ročníka sa začalo uvažovať nad odchodom 33-ročného Argentínčana z jeho dlhoročného pôsobiska. A spomenul sa aj milánsky Inter.

 

img

 

Prezident Barcy to vidí inak 
Opačný názor má však prezident FCB Josep Maria Bartomeu. "Messi v minulosti už neraz povedal, že sa s kariérou rozlúči iba v Barcelone a ja jeho slovám verím. Aj preto si myslím, že podpíše ešte jednu zmluvu s naším klubom," uviedol Bartomeu pre portál Mundo Deportivo, cituje ho aj Sky Sports.

 

Súboje Messiho s Ronaldom v Taliansku 

Mnohí futbaloví fanúšikovia si však prajú opätovné boje dvoch najlepších futbalistov sveta. Pokiaľ by Messi nakoniec podpísal zmluvu s niektorým tímom zo Serie A, minimálne dvakrát za sezónu by sa stretol v súboji s Cristianom Ronaldom z Juventusu. Inter sa snaží s Contem prestavať tím. Viaceré hviezdy si nemôžu byť isté svojím zotrvaním v mužstve.

 

img

 

Podobným príkladom je aj slovenský futbalista roka 2019 Milan Škriniar. Jeho hodnota na prestupovom trhu sa síce trochu znížila, no stále patrí medzi najdrahších stopérov sveta.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies