Syna srbského narkobaróna so slovenským pasom Kosmajca, zatkli za rýchlu jazdu

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 09:16 • 2 min
Syna srbského narkobaróna so slovenským pasom Kosmajca, zatkli za rýchlu jazdu

PODGORICA - Syna srbského narkobaróna Dragoslava Kosmajca, ktorý podľa mediálnych informácií používa slovenský pas, zadržali v pondelok v Čiernej Hore, informoval belehradský denník Blic.

slovakia

left justify in out

Lazara Kosmajca (24) zatkla čiernohorská polícia v meste Herceg Novi za rýchlu jazdu a neuposlúchnutie výzvy na zastavenie vozidla. V čase incidentu sa spolu s ním v aute nachádzal aj Dragoslav Kosmajac (61), ktorého srbský premiér Aleksandar Vučič označil za najväčšieho srbského narkobossa.

 

Lazar Kosmajac policajnej hliadke ušiel, následne sa však o hodinu neskôr prihlásil na polícii a zaplatil pokutu za prekročenie rýchlosti, už však bez otca, píše Blic. Kosmajcovho syna následne previezli do väzenia v meste Spuž, kde strávi desať dní.

 

Dragoslav Kosmajac sa už štyri dni nachádza v Čiernej Hore, kde má luxusnú vilu. Hranice údajne prekročil na svoj slovenský pas bez problémov, keďže na neho doposiaľ nebol vydaný zatykač.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies