Syn Donalda Trumpa prirovnal prázdne regále v USA ku komunistickému Československu

NETKY.SK • 29 Október 2021, 18:37 • 2 min
Syn Donalda Trumpa prirovnal prázdne regále v USA ku komunistickému Československu

Donald Trump mladší sa snažil byť vtipný. Prirovnal nedostatok určitých produktov v USA za prezidenta Joe Bidena k životu v komunistickom Československu v 80. rokoch.

slovakia

left justify in out

Trump mladší to povedal počas rozhovoru na Newsmax so Sebastianom Gorkom, osobnosťou pravicových médií a bývalým spolupracovníkom Donalda Trumpa. 

 

img

 

Gorka požiadal Trumpa mladšieho, aby prediskutoval „prázdne police“ a nevybavené nákladné lode v Kalifornii kvôli problémom s dodávateľským reťazcom vzhľadom na to, že ako dieťa cestoval za železnú oponu a videl skutočný socializmus.

 

"Keď konzervatívci hovoria, že demokrati sa radikálne zmenili, nie je to prehnané ,však? Videl si to, Don,“ povedal Gorka.

 

Prečítajte si: Americký generál potvrdil, že Čína testuje hypersonické zbrane. Majú z nich strach

 

Matka Trumpa mladšieho, Ivana Trumpová, vyrastala v Československu a potom sa v 70. rokoch presťahovala najprv do Kanady a potom do USA. Povedal Gorkovi, že jeho českí starí rodičia chceli, aby pochopil „slobody a požehnania, ktoré sú v USA".

 

 

"Takže som tam s nimi cestoval každé leto, viete, šesť, osem týždňov. Čakal som v tých chlebových radoch,“ povedal Trump mladší.

 

"V Amerike začíname vidieť prázdne regály, ktoré som vtedy zažil v komunistickom Československu v 80. rokoch."

 

 

 

Obchody s potravinami v USA majú problémy so skladovaním určitých produktov v dôsledku pandémie koronavírusu, nedostatku pracovníkov a preťaženia lodnej dopravy v prístave Los Angeles.

 

Niektorí používatelia sociálnych médií a konzervatívne mediálne osobnosti ukázali obrázky prázdnych regálov, aby zaútočili na Bidena kvôli problémom dodávateľského reťazca. Niektoré z týchto obrázkov sa však ukázali ako fotografie spred rokov.

 

Trump Jr. bol na sociálnych sieťach odsúdený za absurdné prirovnanie. Viacerí ľudia tiež poukázali na to, že minulý rok, na vrchole pandémie počas Trumpovej vlády, boli regály v obchodoch po celej krajine takisto zbavené určitých základných vecí a ľudia stáli v kilometrových radoch v autách alebo šliapali bloky pešo, aby sa dostali do potravinových bánk.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies