REPORTÁŽ: Raper Majself pokrstil nový album, asistovali mu syn a sexi manželka!

NETKY.SK • 26 Júl 2021, 17:30 • 2 min
REPORTÁŽ: Raper Majself pokrstil nový album, asistovali mu syn a sexi manželka!

Známy slovenský raper Majself pokrstil nový album Porcelán! Krstným otcom bol jeho syn Nikolas, ktorý sa podľa slov Majselfa zaslúžil o to, že nové CD vôbec vzniklo. Na krste v bratislavskej Umelke sa zišlo mnoho známych tvárí z brandže. Nechýbala speváčka Dominika Mirgová, hudobníci Mairee, Tomi Popovič, Peter Pann či hypeman Marcel „Osťo“ Osztas. Pozrite si reportáž, v ktorej nám prezradili detaily vzniku albumu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Porcelán je siedmym albumom slovenského rapera Majselfa. Krst moderoval jeho dlhoročný kamarát, moderátor Matúš Krnčok. Na akcii nechýbala Majselfova manželka Júlia a ich syn Nikolas, ktorý sa zhostil dôležitej úlohy a novinku pokrstil symbolicky ovocným vínom! Album Porcelán vznikol v úzkej spolupráci s Fillipianom, ktorý sa zároveň postaral aj o celý mix a master. O vznik projektu sa po hudobnej stránke pričinil DJ Wich, Mairee, Grizzly a Hoodini. 

 

img

 

"Celý album, čo sa týka obsahu a štýlov, som formoval skoro dva roky. Jednotlivé skladby sú ako črepy z rôznych časových období, ktoré v mojich očiach tvoria Porcelán. Za coverom albumu stojí Peter "P.Graphy" Lašut a nafotili sme ho vlastne počas nakrúcania klipu Porcelán. Peťo je kreatívne inde ako väčšina ľudí a veľmi si s ním rozumiem po pracovnej aj ľudskej stránke. Som nesmierne šťastný, koľko blízkych ľudí ma prišlo podporiť na krst. Ďakujem svojej rodine, hosťom, médiám a celému tímu, ktorí mi pomohli toto zorganizovať. Verím, že si ľudia v novom albume nájdu ten svoj kúsok porcelánu," prezradil Majself.  

 

Album obsahuje 15 skladieb, medzi ktorými je aj niekoľko zaujímavých hudobných spoluprác. Objavili sa na ňom hostia ako Tina, Lvcas Dope, Martin Císar, Dano Kapitán, Dominika Mirgová, Jan Bendig, Refew alebo Desmod na bonusovej skladbe Kométa. Priamo na krste si s Majselfom zaspievala speváčka Diminika Mirgová ich spoločnú skladbu Off.

 

„Mne sa s Majselfom robí veľmi dobre. Ja ho beriem ako „bráška“. Myslím si, že patríme k tým interpretom, ktorí sa navzájom podporujú a ja som za to veľmi rada. Majself je pokorný a skromný chalan, ktorý vie dobre rapovať a vie dokonca aj spievať. Teším sa z jeho úspechov a som veľmi rada, že som mohla svojím hlasom podporiť jeho album,“ vyznala sa Dominika Mirgová.

 

img

 

Okrem nového tracku Porcelán nájdu fanúšikovia na albume už vydané skladby Ruže s Kalim a Vydržím stáť s Maireem.

 

„Robili sme spolu  pesničku Vydržím stáť, na ktorú už vznikol aj videoklip. Je to taký kompromis toho, čo robí Majself a čo robím ja. Majself mi potom urobil pesničku na môj album. A keďže nám to fakt fungovalo, tak sme sa dohodli, že spravíme spolu celé EP,“ tešil sa zo spolupráce Mairee.  

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies