“Noční vlci” prišli na Slavín

NETKY.SK • 7 Máj 2019, 21:46 • 2 min
“Noční vlci” prišli na Slavín

BRATISLAVA - V rámci motocyklových jázd “Cesty Víťazstva do Berlína 2019“, prišli na Slavín v Bratislave dňa 5. mája na slávnostné položenie vencov k pomníku sovietskym vojakom ktorí padli v bojoch Druhej svetovej vojny na území Slovenska.

slovakia

left justify in out

Na akcii motorkárskej skupiny Noční vlci na Slavíne sa zúčastnil aj poslanec Smeru a bývalý primátor Žiliny Igor Choma. Ruských motorkárov z klubu Noční vlci privítal pri pamätníku Slavín ruský veľvyslanec na Slovensku a niekoľko priaznivcov s ruskými zástavami.

 

Noční vlci prišli v sprievode slovenských motorkárov do Bratislavy z Brna a na Slavíne si uctili pamiatku vojakov, ktorí zahynuli počas Druhej svetovej vojny.

 

Členovia ruského klubu Noční vlci prišli do Bratislavy v sprievode slovenských motorkárov. Na Slavíne položili veniec na pamiatku ruských vojakov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona