Svetoznámy americký moderátor musel byť hospitalizovaný, zvádza ťažký boj s COVID-19

NETKY.SK • 3 Január 2021, 15:47 • 2 min
Svetoznámy americký moderátor musel byť hospitalizovaný, zvádza ťažký boj s COVID-19

USA - Legendárneho amerického moderátora Larryho Kinga hospitalizovali s ochorením COVID-19. Informuje o tom spravodajský portál CNN s odvolaním sa na zdroj blízky jeho rodine.

slovakia

left justify in out

Vážny stav a žiadne návštevy 

Osemdesiatsedemročný King podľa neho leží v Cedars Sinai Medical Center v Los Angeles už viac ako týždeň. Vzhľadom na protokoly nemocnice ho jeho traja synovia nemôžu navštíviť.

 

img

 

Už viackrát bol na pokraji smrti 
Moderátor, ktorý mal svojho času na CNN vlastnú známu talkšou, má diabetes 2. typu a v priebehu rokov mal viacero zdravotných problémov vrátane niekoľkých infarktov a rakoviny pľúc.

 

Pomoc pre soc. slabších 

Jeho zdravotné problémy ho inšpirovali k zriadeniu neziskovky Larry King Cardiac Foundation, ktorá sa zameriava na pomoc ľuďom bez zdravotného poistenia.

 

 

USA sú na tom najhoršie 
V Spojených štátoch amerických potvrdili nákazu novým koronavírusom už u viac ako 20 miliónov ľudí a viac než 350-tisíc osôb jej podľahlo. USA majú v súvislosti s koronavírusom najviac infikovaných aj úmrtí na svete.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies