Sulík porozprával príhodu s exposlancom Jánošom: Držal svojej žene pištoľ pri hlave

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 15:19 • 2 min
Sulík porozprával príhodu s exposlancom Jánošom: Držal svojej žene pištoľ pri hlave

BRATISLAVA – Bývalý poslanec za stranu Smer-SD Vladimír Jánoš prežíva zložité obdobie. Na krku ma obvinenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby a momentálne sa nachádza vo väzbe. Europoslanec a predseda strana SaS Richard Sulík na sociálnej sieti zverejnil jednu príhodu, ktorú s Jánošom zažil ešte ako predseda parlamentu.

slovakia

left justify in out

„S týmto pánom mám jednu „milú“ príhodu,“ začal europoslanec Sulík na svojom profile na sociálnej sieti Facebook a dodal: „Bolo to krátko po mojom nástupe do funkcie predsedu parlamentu, keď smeráci opäť raz robili bordel v sále. Najviac tam hulákal jeden týpek a jeden z mojich podpredsedov mi vraví: "všimni si toho smrada, čo tak huláka, volá sa Jánoš a držal svojej žene pištoľ pri hlave. Už to riešila aj polícia, ale jemu sa to podarilo na poslednú chvíľu ututlať".

 

Nato som začal Jánošovi spiklenecky mávať, aby podišiel ku mne. Jánoš nesmelo prišiel a pýtam sa ho: "pán Janoš, je to pravda, že ste vašej žene držali pištoľ pri hlave?" Týpek onemel, zbledol, očervenel, bez slova odišiel a už prestal v sále hulákať.

 

Odvtedy som si ho občas všímal, je to jeden arogantný primitív a jediné, čo mi pri dnešnej správe napadá: "došiel na psa mráz".“

 

Vladimír Jánoš sa vzdal poslaneckého mandátu aj funkcie okresného šéfa Smeru-SD v Prievidzi po medializácii jeho konfliktov s manželkou, s ktorou je v rozvodovom konaní. Katrinec v stredu 4. marca podal na Generálnu prokuratúru SR podnet na prešetrenie týrania zverenej osoby, podnet za vydieranie, vyhrážanie sa a hrubý nátlak, ktorého sa mal dopustiť na svojej manželke.

 

Exposlanec potom podal trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu ohovárania, krivého obvinenia a porušenia dôvernosti ústneho prejavu. Informácie, ktoré sa objavili v médiách, označil za lži, polopravdy a nepravdivé obvinenia. Tvrdí, že sa nikdy nedopustil skutkov, z ktorých ho manželka a rôzne osoby obviňujú. Následne polícia 4. marca večer zaistila zbrane, ktoré mal v legálnej držbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies