Dom pri mori za 1 euro a k tomu 25 000 na rekonštrukciu!

NETKY.SK • 30 Január 2021, 15:41 • 2 min
Dom pri mori za 1 euro a k tomu 25 000 na rekonštrukciu!

Nebojte sa, čítate dobre. Najlepšie na tom všetkom je, že to nie je podvod.

slovakia

left justify in out

Prilákanie ľudí 

Ostrovné mesto Troina, ležiace na talianskej Sicílii len kúsok od mora len kúsok od mora bojuje s nedostatkom obyvateľom. Pokúša sa preto prilákať do tohto prostredia nových ľudí. Dom za 1 euro a k tomu ešte finančná pomoc na rekonštrukciu je v skutku zaujímavá. Len pre overenie, ponuka platí aj na hlavnej stránke housetroina.it

 

img

 

V Taliansku patrila Troina medzi najkrajšie mestá vôbec. V súčasnej dobe však bojuje s nedostatkom obyvateľov, a preto sa ich snaží prilákať aspoň takouto formou. Problém nie je naozaj v ničom. Akurát v meste sa nenachádzajú len domy, ktoré stránka ponúka za 1 euro. Tieto sú v najdezolátnejšom stave. Preto sa dá predpokladať, že 25 000 eur zrejme stačiť nebude. 

 

Ak kúpite, tak rekonštruujte

Navyše, pokiaľ sa naozaj rozhodujete, že si dom na tomto ostrove kúpiť, je potrebné vedieť ešte ďalšie fakty. Dom v Troine kúpite za 1 euro, no musíte mať pripravených minimálne 5 000 eur ako zálohu.

 

img

 

Ďalšou podmienkou je, že ako nový majiteľ musíte začať s rekonštrukciou najneskôr do dvoch rokov. Mesto sa tak chráni pred výmenou nového majiteľa, ktorý by s pozemkom nič nerobil, resp. by čakal na väčší obnos peňazí, ktoré by mohol do rekonštrukcie vraziť.

 

Prvé roky bez daní 

To však ešte nie je všetko. Pozitívum bude oslobodenie od daní a poplatkov na najbližšie 3 roky. Práve preto bude rekonštrukcia výhodná hneď po zakúpení nehnuteľnosti. Taliani vedia, čo robia. Ako sme už však spomenuli, renovácia bude finančne náročná. 

 

img

 

Môžete sa aj priamo nasťahovať

Cena domov sa bude pohybovať od ich súčasného stavu. V ponuke nebudú teda všetky len za 1 euro. Na druhej strane, pokiaľ sa vám loklaita páči, nemusíte v nej kúpiť len taký dom, ktorý musí prejsť rekonštrukciou. Hotové domy mesto ponúka od 8 do 10 000 eur. Lokalita je totiž ako stvorená pre letnú dovolenku.  

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies