Súd v Marseille poslal do väzenia dvoch anglických fanúšikov

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 17:43 • 2 min
Súd v Marseille poslal do väzenia dvoch anglických fanúšikov

MARSEILLE - Dvaja anglickí futbaloví fanúšikovia si za výtržníctvo počas EURO 2016 odpykajú trest vo väzení. V pondelok popoludní ich súd v Marseille uznal vinnými, jedného odsúdil na dva mesiace, druhý strávi za mrežami ešte mesiac navyše. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dvojmesačný trest dostal Alex Booth, ktorý oslávil svoje 20. narodeniny vo vyšetrovacej cele. Pred sudcu predstúpil v pondelok s tričkom Albionu a po vypočutí rozsudku sa chytil za hlavu. Následne uviedol: "Bol som v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Skutočne ma to veľmi, veľmi mrzí." Druhý predvedený anglický fanúšik, ktorého identitu agentúra AP neuviedla, dostal trest na tri mesiace vo väzení.

 

Boothov otec označil rozsudok za hanebný. Francúzske úrady si podľa neho "urobili z chudobného chlapca Alexa obetného baránka namiesto toho, aby našli skutočných vinníkov".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies