Súd s Varholíkovou-Rezešovou: Dnes obhajca a prokurátor prednesú záverečné reči

NETKY.SK • 25 September 2013, 11:34 • 2 min
Súd s Varholíkovou-Rezešovou: Dnes obhajca a prokurátor prednesú záverečné reči

BUDAPEŠŤ - Záverečnou rečou obhajcu a prokurátora pokračuje dnes na Súde pre okolie Budapešti pojednávanie prípadu vlaňajšej dopravnej nehody Slovenky Evy Varholíkovej-Rezešovej, pri ktorej na maďarskej diaľnici zahynuli štyria ľudia.

slovakia

left justify in out

Hovorca súdu János Koszta pre TASR v tejto súvislosti uviedol, že posledný deň pojednávania je vytýčený na piatok 27. septembra, nie je však isté, že v uvedený deň súd na prvom stupni vynesie rozsudok. Slovenka je obvinená zo spôsobenia dopravnej nehody vlani 21. augusta, pri ktorej na diaľnici M3 zahynuli vo vozidle značky Fiat Punto traja ľudia, ďalšia žena v horiacom aute utrpela ťažké poranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Maďarská polícia ukončila vyšetrovanie vo februári. Okresná prokuratúra pre okolie Budína vzniesla 17. mája obvinenie z trestného činu spôsobenia dopravnej nehody pod vplyvom alkoholu s následkom smrti viacerých osôb a z trestného činu ohrozenia cestnej premávky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies