Slovák Šimon Nemec pomohol gólom k triumfu New Jersey, Martin Pospíšil asistoval

NETKY.SK • 26 September 2023, 09:30 • 2 min
Slovák Šimon Nemec pomohol gólom k triumfu New Jersey, Martin Pospíšil asistoval

MONTREAL - Slovenský hokejista Šimon Nemec sa strelecky presadil v nočnom prípravnom stretnutí NHL. Jeho New Jersey Devils triumfovalo na ľade Montrealu Canadiens v zostave s Jurajom Slafkovským 4:2. Za Calgary zaznamenal asistenciu Martin Pospíšil a pomohol Flames k víťazstvu nad Seattlom Kraken 3:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Nemec sa presadil v 26. minúte zápasu. Devätnásťročný obranca vystrelil počas presilovej hry od červenej čiary a od zadného mantinelu sa puk odrazil za brankára Sama Montembeaulta. Slafkovský nastúpil v prvom útoku domácich s Joshom Andersonom a Alexom Newhookom. Filip Mešár za Montreal nehral.

 

Okrem Pospíšila boli v zostave "plameňov" aj ďalší dvaja slovenskí útočníci Adam Ružička a Samuel Honzek, ktorí však nebodovali. V druhom stretnutí medzi Seattlom - Calgary (5:3) sa predstavil Marián Studenič v drese Kraken. Slovenský krídelník však duel nedohral pre trest do konca zápasu.

 

Triumfovalo aj Colorado, ktoré v zostave s Marošom Jedličkom zdolalo Vegas 3:2. Druhý Slovák v tíme Avalanche Tomáš Tatar nehral, rovnako ani Jakub Demek za Golden Knights.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Sportnet
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies