Vojvodkyňa Meghan dostane odškodné od bulváru. Koľko zaplatia?

NETKY.SK • 6 Január 2022, 08:06 • 2 min
Vojvodkyňa Meghan dostane odškodné od bulváru. Koľko zaplatia?

LONDÝN - Meghan Markleová a jej manžel, britský princ Harry, zažalovali bulvárne noviny Mail on Sunday ešte v roku 2019 za nelegálne zverejnenie súkromného listu, ktorý Meghan napísala svojmu otcovi.

slovakia

left justify in out

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan Markleová dostane od mediálnej skupiny Associated Newspapers symbolické odškodné vo výške jednej libry (1,2 eur) za narušenie súkromia. Informovala o tom v stredu na svojej webovej stránke stanica BBC. Túto symbolickú sumu uviedli v súdnych dokumentoch, čo oficiálne potvrdzuje, že spoločnosť prijala prehru v súdnom spore.

 

 

Associated Newspapers je vydavateľom Mail on Sunday. Podľa BBC skupina Associated Newspapers zaplatí aj nešpecifikovanú sumu za narušenie autorských práv Markleovej. Novinám Mail on Sunday hrozí, že budú musieť pokryť značnú časť súdnych nákladov vojvodkyne, čo môže byť viac ako jeden milión libier.

 

Prečítajte si tiež: Princ Harry a Meghan zverejnili prvú fotografiu svojej dcéry Lilibet



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies