Štyri deti vbehli v stredu pod kolesá áut

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 13:16 • 2 min
Štyri deti vbehli v stredu pod kolesá áut

TRNAVA/SEREĎ – Štyri dopravné nehody v okolí Trnavy a jednu kolíziu v Seredi s účasťou maloletých detí do desať rokov riešila polícia v stredu 29. marca. Situáciu pripisuje zlepšujúcemu sa počasiu a nepozornosti detí.

slovakia

left justify in out

Prvý prípad sa stal v obci Šúrovce, keď osemročná cyklistka krátko po obede chcela odbočovať na ceste za železničným priecestím, kde sa zrazila s autobusom. Pri nehode sa zranila ľahko. "O tri hodiny neskôr boli policajti privolaní k nehode s desaťročnou chodkyňou v obci Bojničky. Pri kostole vošla na cestu tesne pred prichádzajúce auto Citroën C2, ktoré viedla 29-ročná žena z Hlohovca. Dievčatko utrpelo podľa predbežnej lekárskej správy otras mozgu a bolo prevezené po nehode do nemocnice," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

Krátko pred 19. hodinou dostali policajti hlásenie o nehode deväťročného chlapca na sídlisku Družba v Trnave. Chlapec sa pohyboval na bicykli bez prilby a bez sprievodu staršej osoby ako 15 rokov. Z chodníka prešiel na cestu, kde si nevšimol prichádzajúce auto Peugeot 508. Malý cyklista bol so zraneniami hlavy prevezený na ošetrenie a podľa lekárskej správy mal predbežne utrpieť ľahšie zranenia. K štvrtej udalosti s desaťročným chlapcom došlo pred 16. hodinou v meste Sereď, na Ulici M. R. Štefánika. Po kolízii s osobným autom bol chlapcov stav preverený v nemocnici, kde bol iba jednorazovo ošetrený.

 

Polícia apeluje na rodičov a blízkych, aby bezpečnosti na cestách venovali s deťmi maximálnu pozornosť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies