Údaje z tejto štatistiky sú naozaj znepokojujúce

NETKY.SK • 10 Február 2021, 08:20 • 2 min
Údaje z tejto štatistiky sú naozaj znepokojujúce

Vyhľadávanie štatistických údajov sa stalo nesmierne populárnym.

slovakia

left justify in out

Predbieha sa, kto prinesie šokujúcejší údaj, dokonca neraz vzniká konflikt. Háda sa, kto je väčší odborník a komu bola nadelená silnejšia analytická myseľ.


Rátanie so životom
Koronavírus naučil rátať so životom a pritom nezabúdať ani na smrť. Spoločnosť sa snaží vypočítať, kedy sa stav zlepší a kedy sa, naopak, zhorší tak, až to bude nezvládnuteľné.

 

Pravdaže, konečné dáta nie sú ani trochu povzbudzujúce a dokážu vzbudiť nechuť získavať novú a novú informáciu.

 

img


Nanešťastie, poznám štatistiku, ktorá je ďaleko znepokojujúcejšia. Týka sa každého bez výnimky a je aktuálna do ktoréhokoľvek obdobia.


Najviac v spánku
Výskum vraví, že značnú časť života človek, takpovediac, prespí. V posteli sa preleží bezmála 25 rokov, čo znamená, že dĺžka oddychu zastupuje štvrť z pozemskej púte.


V spánku sa premieta čokoľvek, čo jedinec chce, ale aj to, čoho sa ľaká. Nuž a keď už je v bdelom stave, ani zďaleka to nie je ružové. Skôr sa to podobá na čiernu.

 

Mohlo by vás zaujímať: Slová tohto nevidiaceho muža jej vyrazili dych!


Hľadáme, čo sme stratili
Štatistika sa ešte nekončí, pokračuje ďalšou nelichotivou pravdou. Sedem rokov sa nachádza v kúpeľni a päť rokov zasa tým, že sa čaká v rade.


Výskum však neberie do úvahy náladu, a preto, napríklad, nespomína, že kým sa vyčkáva, spoločníkom je sťažnosť a že ani v kúpeľni sa nenájde pekný úsmev.


Štyri roky sa upratuje, s čím väčšina nesúhlasí, pretože sa zdá, akoby čistenie nemalo konca kraja. Len škoda, že kým sa venuje pozornosť starostlivosti o zovňajšok (či už upratovanie v dome alebo dbanie o telo), o dušu sa zaujíma oveľa menej.

 

img


Tri roky uniká čas v rámci nevyhnutných stretnutí, vďaka čomu sa vytráca schopnosť spontánne komunikovať a do popredia sa dostáva čoraz väčšia formálnosť.


A nakoniec sa zdá, že dva roky sa hľadá, čo sa vytratilo. Ktovie, prečo posledný údaj vzbudzuje na tvári smutný úsmev, však?

 

Prečítajte si tiež: Vagón sa zmenil na kaplnku


Cesta a život
Otázkou je, či popri všetkom, čím ubieha rok za rokom, ešte zostala minúta aj na skutočné žitie. Vyriešiť by to mohlo vyhlásenie, ktoré Ježiš učinil.

 

Povedal o sebe, že On je cesta, pravda a aj život. Kto sa teda približuje k nemu, nachádza zmysluplný deň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies