Strana Jednotné Rusko chce, aby za prezidenta kandidoval Putin

NETKY.SK • 15 Apríl 2011, 07:34 • 2 min
Strana Jednotné Rusko chce, aby za prezidenta kandidoval Putin

Strana Jednotné Rusko chce, aby za prezidenta kandidoval Putin - Politika Ruská vládna strana Jednotné Rusko chce, aby v budúcoročných prezidentských voľbách kandidoval premiér a predseda tejto strany Vladimir Putin. Uviedol to dnes popredný stranícky pre

slovakia

left justify in out

img

Ruská vládna strana Jednotné Rusko chce, aby v budúcoročných prezidentských voľbách kandidoval premiér a predseda tejto strany Vladimir Putin. Uviedol to dnes popredný stranícky predstaviteľ Jurij Šuvalov.
      "Čo sa týka pozície strany pre voľby v roku 2012, Jednotné Rusko sa bude orientovať na svojho lídra Vladimira Putina," uviedol Šuvalov podľa agentúry RIA Novosti.
      Neistota, či bude Putin na najvyšší post kandidovať, alebo podporí súčasného prezidenta Dmitrija Medvedeva, vyvoláva rôzne špekulácie.
      Putin ani Medvedev, ktorí hovoria, že vládnu v tandeme, zatiaľ svoju kandidatúru nevylúčili a uviedli, že rozhodnutie o kandidatúre prijmú spoločne. Podľa analytikov však bude mať konečné slovo v tejto otázke Putin.
      Zvyšujúcu sa pozornosť voľbám premiér v stredu označil za zbytočný rozruch, ktorý podľa neho ruší prácu vlády a prezidentskej administratívy.
      Putin, prezident z rokov 2000-08 a predseda Jednotného Ruska, podporil Medvedeva ako svojho nástupcu na najvyššom poste vo voľbách v marci 2008.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies