V bratislavskom King’s Gyme sa v nedeľu uskutočnilo ligové kolo MAMMAL 43 BRATISLAVA

NETKY.SK • 24 Január 2024, 07:25 • 2 min
V bratislavskom King’s Gyme sa v nedeľu uskutočnilo ligové kolo MAMMAL 43 BRATISLAVA

V Bratislavskom King’s Gyme sa v nedeľu uskutočnilo ďalšie ligové kolo MAMMALU.

slovakia

left justify in out

Tretie podujatie MAMMALu túto sezónu nám v nedeľu prinieslo neskutočnú dávku zápasov. V Bratislave sa ich uskutočnilo až 45.

Celý turnaj začal o jednej hodine poobednej a Netky.sk vysielal tento turnaj skrz platformu PPV. Skoro šesť hodín zábavy nám priniesli množstvo zaujímavých momentov a zápasov ktoré sa zapísali v očiach fanúšikov ktorý sledovali tento prenos.

Mário Brezovský, jedna z najväčších našich iskier v ohni sa nielenže predstavil na sobotňajšej karte FABRIQ MMA proti súperovi Sorokovi ktorého zdolal na body, Mário sa predstavil aj na nedeľnom ligovom kole MAMMAL v ktorom mal mať pôvodne dva zápasy. Prvý zápas z prehľadom vyhral a mal sa predstaviť ešte proti kazašskému bojovníkovi reprezentujúcemu maďarsko, ale práve tento zápasník si zápas rozmyslel na poslednú chvíľu a preto prehral na diskvalifikáciu.

Daria Fedchuk. Na toto meno si treba v ženskej divízíi dať veľký pozor. Svoju súperku z Fight Academy Veľký Krtíš Sofiu Nyiforovú zdolala po tom ako odmietla nastúpiť do kola číslo tri. Prvé dve kolá Daria z prehľadom ovládla a obohatila túto divíziu.

“Je to diabol.” Takto úsmevne nazval svojho zverejnca Pavel Berky, tréner vo Fighting Academy Veľký Krtíš po tom ako tento ešte malý zápasník zdolal svojho súpera po minúte na submisiu. Práve spomínaný Matúš Fogaš a Tobias Borovica z Sparta Fight Club Nitra patria medzi najväčšie detské talenty v našej krajine.

V našej reportáži pripnutej v spodnej časti článku sme spoločne s Marekom Herdom (prezidentom Slovenského Zväzu MMA) a Matejom Királym (trénerom v King’s Gym Bratislava) zhodnotili celú kartu MAMMAL.

 

Celý prenos z MAMMAL 43 stále nájdete na stránke mammal.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies