RFA spoznala svojho šampióna organizácie. Je ním Dominik Bereczki

NETKY.SK • 2 December 2023, 18:20 • 2 min
RFA spoznala svojho šampióna organizácie. Je ním Dominik Bereczki

BUDAPEŠŤ - V sobotu sa v hlavnom meste Maďarska uskutočnil ďalší v poradí trinásty turnaj organizácie RFA. Táto organizácia si Budapešť, ako miesto svojho diania vybrala už po druhý krát, a preto všetci napäto sledovali, ako dokáže Slovenská organizácia osloviť maďarské publikum. Samotná karta tohto turnaja bola zložená z mnohých zvučných maďarských mien, ktoré boli ťahákmi celého turnaja v Budapešti.

slovakia

left justify in out

Jeden z najväčších ťahákov bola domáca zápasníčka Juhász, ktorá sa postavila známej českej zápasníčke a Miss Veronike Zajícovej. Ako sama Veronika priznala nechala tam všetko, ale na skúsenú Juhász to nestačilo a prehrala na body.


Na opačnej strane Michal Plesník si splnil svoju úlohu favorita a svojmu maďarskému súperovi nedal šancu a už v 1.kole slovenský zápasník vyhral na TKO.


Hlavný zápas medzi Bereczkim a Mikelićom bol obohatení tým, že sa bojovalo o titul organizácie. Od začiatku tesný zápas nakoniec vyhral domáci Bereczki tesne na body a urobil tým domácim fanúšikom veľkú radosť.

Veľkú premiéru si zažil aj Gábor Boráros, ktorý v netradičnej úlohe uvádzal zápasníkov do zápasu. Ako nám sám v rozhovore priznal, nemal stres a užíval si to. Prezradil nám aj aké si jeho plány a či by si niekedy "speakerstvo" chcel vyskúšať.


Boris Marhanský, ako spolumajiteľ organizácie nám tesne po skončení event u poskytol rozhovor, v ktorom sa podelil so svojimi pocitmi a zhodnotil turnaj. Takisto načrtol na, čo sa môžu fanúšikovia tešiť 2.12 v Košiciach. Práve na tomto evente vyzve Tomáš Možný o titul maďarského borca Lájoša Páppa.


Celú reportáž nájdete nižšie v článku a pomocou tohoto linku sa môžete prekliknúť na článok z minulého týždňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA / Netky redakcia, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies