Stopérske duo Mertesacker s Kosciely nepomôže Arsenalu ani na pôde Newcastle

NETKY.SK • 27 August 2015, 14:10 • 2 min
Stopérske duo Mertesacker s Kosciely nepomôže Arsenalu ani na pôde Newcastle

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn nemôže počítať so stopérskym duom Per Mertesacker, Laurent Koscielny ani v najbližšom ligovom dueli proti Newcastle. Ako uviedol tréner "kanonierov" Arsene Wenger, jedného vyradila z hry choroba, druhého zasa zranenie chrbta.

slovakia

left justify in out

Absentujúce duo nahradili v pondelňajšom šlágri 3. kola proti Liverpoolu (0:0) Calum Chambers s Gabrielom Paulistom. Ukázali sa v dobrom svetle, keďže ofenzíva "The Reds" ich neprekonala ani raz. "Mertesacker je stále chorý a o Koscielnym budeme vedieť viac až po lekárskych testoch," cituje Reuters Wengerove slová.

 

Arsenal získal v úvodných troch dueloch novej sezóny len štyri body. "Je normálne, že po dvoch či troch zápasoch nie ste stopercentní. Nemali sme ideálny štart, ale čakali nás dva derby zápasy a Liverpool doma. Vedeli sme, že to bude ťažké," dodal Wenger.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies