Exšéfa kontrarozviedky SIS Ľubomíra Arpáša prepustili z väzby

NETKY.SK • 22 December 2021, 13:26 • 2 min
Exšéfa kontrarozviedky SIS Ľubomíra Arpáša prepustili z väzby

BRATISLAVA - Arpáš je obžalovaný spoločne s Františkom Polákom a Ľubomírom T. z pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu vydierania, legalizácie príjmu z trestnej činnosti a zločinu podplácania. Obvinili ich v rámci minuloročnej akcie Babylon, pri ktorej Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala dovedna 5 osôb.

slovakia

left justify in out

Bývalého šéfa kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby (SIS) Ľubomíra Arpáša prepustil senát Najvyššieho súdu (NS) SR z väzby na slobodu. TASR o tom informovala hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová. „Senát dospel k záveru, že u obžalovaného dôvody na ďalšie trvanie preventívnej väzby pominuli a prepustil ho z väzby na slobodu,“ priblížila hovorkyňa.

 

img

 

NS SR zrušil na stredajšom neverejnom zasadnutí uznesenie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), ktorý predtým zamietol jeho žiadosť o prepustenie z väzby.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Robert Fico kritizuje väznenie Norberta Bödöra

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies