Ste milovníkom smoothie? A čo ak by bolo z tejto suroviny?

NETKY.SK • 24 Január 2018, 10:13 • 2 min
Ste milovníkom smoothie? A čo ak by bolo z tejto suroviny?

Istý nemecký podnikateľ vytvoril úplne nový druh smoothie, ktorý však zrejme nebude pochuti každému. Základom je totiž veľmi netradičná surovina.

slovakia

left justify in out

Smoothie je v poslednom období veľkým trendom vo výžive. Oceňujú ho najmä mladí aktívni ľudia, ktorí sa chcú stravovať zdravo a plnohodnotne, no pritom pohodlne a rýchlo. Tento hustý koktail môže okrem rozmixovaného ovocia či zeleniny obsahovať aj cereálie, jogurt, proteínové zmesi i rôzne semienka. Receptov na jeho prípravu je v súčasnosti už skutočne veľké množstvo, no predsa sa našiel človek, ktorý do tohto typu stravovania priniesol inováciu. Za hlavnú zložku smoothie si totiž zvolil mäso!

 

Nemecký mäsiar Peter Klasse by touto novinkou zrejme neoslovil každého. No na nedostatok zákazníkov sa nesťažuje. Denne vyrobí 1500 fliaš netradičného jedla, ktoré distribuuje po celej krajine aj do internetového obchodu. Záujem narastá, preto má v pláne výrobu zvýšiť až na 3000 fliaš za deň.

 

V ponuke sú tri druhy mäsového smoothie - Mäsiarove hovädzie, Hovädzie Bombaj a Kráľovské kura. Zákazníci si nový produkt veľmi chvália. Dobre poslúži najmä ľuďom na cestách, športovcom, ale aj seniorom, ktorí už majú problémy s hryzením väčších či tvrdších kusov potravín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies