Star Wars: Battlefront Classic Collection dostáva druhú aktualizáciu 6 týždňov po katastrofálnom uvedení na trh

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 20:00 • 2 min
Star Wars: Battlefront Classic Collection dostáva druhú aktualizáciu 6 týždňov po katastrofálnom uvedení na trh

Vývojárska spoločnosť Aspyr vydala šesť týždňov po katastrofálnom uvedení hry Star Wars: Battlefront Classic Collection jej druhú aktualizáciu (Update 2).

slovakia

left justify in out

Patch, ktorý bol zverejnený na webových stránkach spoločnosti Aspyr, obsahuje vylepšenia pre všetky verzie hry a taktiež špecifické zmeny pre verzie pre Steam, PlayStation a Nintendo Switch. Aspyr tiež uviedol, že práce na Update 3 "začínajú", ale nepovedal, kedy by ho fanúšikovia mali očakávať, hoci Update 2 dorazil 37 dní po Update 1.

Zoznam zmien je rozsiahly, pričom Update 2 obsahuje opravy nespočetných problémov, vrátane chýbajúceho zvuku a vizuálu, prekrývajúcich sa textúr, zle fungujúcej umelej inteligencie, zlého spustenia hry, príliš jasných lightsaberov, zaseknutia počítadla respawnu na jednotke a mnohých ďalších. Spoločnosť Aspyr tiež tvrdí, že zlepšila stabilitu na verejných serveroch a rieši nespočetné prípady padania hry.

Medzi zmeny špecifické pre službu Steam patrí oprava zobrazovania pomocníka s Xbox tlačidlami pre ovládač PlayStation, Villains nespawnujúce sa na serveroch Hero Assault a ďalšie. PlayStation obdržal opravu hmlistej steny, ktorá sa objavovala na okraji zorného poľa hráčov pri pohľade na Kashyyyk, a Switch obdržal opravu núteného ukončenia hry pri odpojení bezdrôtového ovládača. Úplné patch notes sú k dispozícii na už spomínanej webovej stránke.

Spoločnosť Aspyr sa dostala pod paľbu kritiky kvôli uvedeniu očakávanej kolekcie Star Wars: Battlefront Classic Collection po tom, čo ju sužovali problémy so servermi, chyby a ďalšie. Classic Collection za 34,14 € - ktorá obsahuje dve pôvodné hry Star Wars: Battlefront - má v súčasnej dobe na Steame "skôr záporné" hodnotenie, pričom iba 20% recenzií je pozitívnych.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Game Rant, IGN, GAMINGbible, Foto: Microsoft
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies