Srdcervúci príbeh futbalovej hviezdy: Byť otcom i matkou zároveň

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 11:15 • 2 min
Srdcervúci príbeh futbalovej hviezdy: Byť otcom i matkou zároveň

Londýn/Bratislava – Niekdajší najdrahší obranca sveta, hráč Manchestru United a 74-násobný reprezentant Anglicka Rio Ferdinand prežíva ťažké životné obdobie. Patril k najtvrdším hráčom, bol stálicou v klube červených diablov pod vedením legendárneho Alexa Fergusona, užíval si slávu i rodinné šťastie. Pred dvoma rokmi však nastal zlom, keď po rakovine prsníka prišiel o svoju milovanú manželku Rebeccu. Mala iba 34-rokov. Odvtedy zostal na výchovu svojich troch detí úplne sám. Má dvoch chlapcov Lorenza (10) a Tatea (8) a dcérku Tiu (5).

slovakia

left justify in out

Tento týždeň odvysielala stanica BBC One dokument s názvom ´Being Mum and Dad´. Rio Ferdinand v ňom otvorene vykresľuje všetky starosti  otca v domácnosti. Patril k najtvrdším hráčom vtedajšej éry, ale ako sám uviedol: "Najťažšie bolo deťom jednoducho odpovedať a vysvetliť,  čo sa vlastne stalo. Veľmi ma znepokojovalo, keď deti so mnou nehovorili a nevedel som čo si vlastne myslia a čo prežívajú. Viem, že potrebujem pomôcť."

 

Dokument vyvolal množstvo pozitívnych emócií a prostredníctvom sociálnych sietí podporilo Ferdinanda viacero známych osobností. Tridsaťosemročný Ferdinand prezradil, že nebolo pre neho vôbec jednoduché verejne vyjadriť svoje pocity, zvlášť keď prejavovanie emócií nikdy nepatrilo k jeho osobnostným črtám.

 

"Urobil som to pre seba, chcem byť viac otvorený, chcem pomôcť deťom, ale i ľuďom s  podobným osudom. Nerobím to pre sympatie, chcem aby aj ostatní hovorili otvorene. Uvedomil som si , že komunikácia je veľmi dôležitá a viem, že nikdy nepatrila k mojim silným stránkam," zdôveril sa Ferdinand.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies