REPORTÁŽ: Krst nového albumu speváka Paľa Drapáka bol pekelne dobrá show

NETKY.SK • 10 Máj 2019, 20:52 • 2 min
REPORTÁŽ: Krst nového albumu speváka Paľa Drapáka bol pekelne dobrá show

BRATISLAVA- Spevák Paľo Drapák včera pokrstil svoje nové cd s názvom Dvanásť XII ktoré vydalo La Plata Production. O tom že to bol veľkolepý krst niet pochyb. Na krste sa stretlo veľké množstvo známych osobnosti rovnako, ako aj skalných fanúšikov tejto rockovej legendy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Paľo Drapák sa narodil 19. novembra 1964 v Bánovciach nad Bebravou  ako najmladší zo siedmich detí. V rokoch 1978 – 1987 absolvoval 5 rokov klasickej gitary a 4 roky spev. Účinkoval v školských skupinách Prievan a Skrat . Prelomom v jeho hudobnej kariére bola výhra v konkurze na speváka v rockovej kapele Metalinda v roku 1987, kde nastal raketový vzostup jeho kariéry. Prišli hity ako „Jan Amos Džínový“, „Zaľúbená žaba“, „Slnko nevychádzaj“ atď. Dodnes je jeho prejav v týchto piesňach nenahraditeľnou spomienkou pre všetkých fanúšikov. V Metalinde nahral Paľo 10 albumov, 20 singlov, 35 videoklipov, 6 hudobných filmov.

 

img

 

Účinkoval v stovkách televíznych a rozhlasových relácií. V roku 2001 opustil skupinu Metalina a po menšej hudobnej pauze na konci toho istého roku pripravil svoj debutový singel „Skús ma nájsť“. V máji 2002 vydal album Už prišiel čas. Na jeseň toho istého roku natočil klip k hymne motorkárskeho klubu Red Barons s názvom „Chopper Boy“ a stal sa jeho čestným členom. V roku 2004 Paľo pripravil materiál na svoje nové CD, ktoré nazval cestovne PRABRA (PRAha-BRAtislava), kde dokonca spieval duet so svojou manželkou Janette „Každá trampota má svou mez“. V roku 2005 sa Paľo stretol s bubeníkom Paľom Prokopom, dali dokopy zostavu a po niekoľkých obmenách a hľadaní potrebných hudobníkov nahrali album s názvom Paľo Drapák.

 

img

 

Teraz sa rozhodol pre vydanie nového albumu s názvom  Dvanásť XII. Samotná príprava trvala rok a pól na kvalite zvuku a textov a spolupráce s interpretmi si dal Paľo záležať. Do svojho nového cd sa snažil vložiť to najlepšie zo seba  a hlavne veľa lásky a potešenia z toho, čo robí už dlhé roky. Na albume spolupracoval s takými menami, ako je Dominika Stará, Lenka LeRa Rakárova a množstvom ďalších skvelých umelcov.

 

"Je to album, ktorý sa nehrá na to, že chce byť hraný v rádiách. Robil som ho slobodne a voľne a nemusel som sa zameriavať, či sa uchytí". Vyjadril sa o svojom albume Paľo Drapák

 

img

 

Na samotnom krste tohoto albumu Paľo ukázal srdce rockera a potvrdil to, že patri k skutočným a nestarnúcim legendám slovenskej rockovej scény. Stretlo sa tu veľké množstvo ľudí rôznych generácii spievajúcich a tancujúcich na Paľove hity.

 

img

 

V exkluzívnom videu prinášame rozhovor s Paľom Drapákom a jeho krásnou a skvelou manželkou Janettou, ktorá je jeho veľkou oporou a zdrojom energie. Ďalej sme si nemohli nechať ujsť rozhovor s našim oficiálnym levom všetkých skvelých akcii Jožkom Oklamčakom . ktorý nám prezradil viac o dlhoročnej  spolupráci s Paľom. Dominika Stará a Lenka LeRa Rakarova prezradili, čo pre nich Paľo znamená.

 

Viac sa dozviete vo videu :

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies