Spevák Peter Aristone predstavuje nový singel "Carousel of Dreams" spolu s lyric videom

NETKY.SK • 13 December 2023, 16:00 • 2 min
Spevák Peter Aristone predstavuje nový singel "Carousel of Dreams" spolu s lyric videom

BRATISLAVA - Slovenský spevák, skladateľ, multiinštrumentalista a producent Peter Aristone, ktorý má za sebou spolupráce s mnohými známymi hudobnými producentmi ako Greg Haver (Manic Street Preachers, Mel C, Bullet For my Valentine) alebo Sascha Skarbek (James Blunt, Miley Cyrus,Adele, Lana Del Rey, Jason Mraz, Tears for Fears, Duffy), vydáva nový singel. Skladba "Carousel of Dreams" prichádza aj spolu s romantíckým lyric videom, ktoré vizuálne podporuje atmosféru zasnenej akustickej piesne.

slovakia

left justify in out

Carousel of Dreams“, teda kolotoč snov, symbolizuje celý náš život, udalosti opakujúce sa v slučkách tých istých chýb a rozhodnutí.  „V piesni spievam o veľkom sne, ktorý by každý človek mal mať, aby ho motivoval ísť stále ďalej a nevzdával sa, aj vo chvíľach keď je mu najťažšie. Žijeme pre náš sen a sme ochotní podstúpiť riziko a niekoľkonásobné zlyhanie, len preto aby sme ho dosiahli a nikdy to neprestaneme skúšať. A na tento „kolotoč“ naskakujeme znova a znova, tak že sa nám každému náš kolotoč snov v mnohých situáciách opakuje“ hovorí o svojej novej piesni Peter Aristone.

 

Hudba a text k "Carousel of Dreams" vznikli v spolupráci s britským skladateľom Sachom Skarbekom, ktorý má na svojom konte spoluprácu s umelcami ako Adele alebo Miley Cyrus. Za konečným zvukom skladby stojí slovenské producentské duo Tomáš Lobb a Martin Zaujec z Beyond Music, zatial čo o mastering sa postaral dvojnásobný držiteľ grammy Dale Becker.

   
K novej skladbe vzniklo aj romantické lyric video, ktoré vizuálne podporuje atmosféru zasnenej akustickej piesne. Vypočujte si „Carousel of Dreams“ na všetkých streamovacích platformách: https://bfan.link/carousel-of-dreams

Peter Aristone je slovenský spevák, skladateľ, multiinštrumentalista a producent, ktorý sa zabýval v Prahe a svojou tvorbou oslovil tých najlepších hudobných producentov v Anglicku. Na svojich albumoch a piesňach má ich podpis a za sebou má aj ďalšie spolupráce s mnohými z nich ako napr. Greg Haver (Manic Street Preachers, Mel C, Bullet For my Valentine) alebo Sascha Skarbek (James Blunt, Miley Cyrus,Adele, Lana Del Rey, Jason Mraz, Tears for Fears, Duffy). Aristoneho skladba „Gold“ sa v roku 2016 dostala do rotácie americkej MTV U, kedy absolvoval aj úspešné turné po Amerike a Európe s Marcom Broussardom. V júni roku 2020 vydal Peter svoj doteraz posledný album s názvom „The Hit“, hlavným producentom albumu bol Mark Plati, známy svojou spoluprácou s Davidom Bowiem. V auguste roku 2020 sa druhý singel z tohto albumu „Far“, stal piatou najhranejšou skladbou v českom éteri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Pro Music / Tomáš Kršňák, Foto: Nikol Klapková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies