Spevák Brian McFadden sa rozišiel s manželkou

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 14:55 • 2 min
Spevák Brian McFadden sa rozišiel s manželkou

DUBLIN - Írsky spevák Brian McFadden a jeho manželka Vogue Williams sa rozišli. Informáciu potvrdil 35-ročný rodák z Dublinu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"S veľkým zármutkom vám oznamujem, že ja a Vogue sme dospeli k náročnému rozhodnutiu. Pôjdeme každý svojou cestou. Budeme sa o seba vždy starať, zostávame priateľmi a želáme jeden druhému do budúcna to najlepšie. Nemáme už nič, čo by sme k tomu chceli povedať. Radi by sme sa zároveň poďakovali priateľom a rodine za ich podporu počas tohto zložitého obdobia," uviedol niekdajší člen už nefungujúcej skupiny Westlife. Podobnú správu pritom na Twitteri zverejnila aj 29-ročná modelka.

 

Dvojica sa zasnúbila v januári 2012 a svadba sa konala v ten istý rok v septembri v talianskej Florencii. Spevák už bol predtým raz ženatý. Jeho prvou manželkou bola Kerry Katona, známa zo skupiny Atomic Kitten. Z ich vzťahu pochádzajú dve dcéry. Interpret bol neskôr zasnúbený s austrálskou speváčkou a herečkou Deltou Goodrem.
Brian Nicholas McFadden pôsobil v spomínanej formácii Westlife od jej vzniku v roku 1998 do roku 2004. So skupinou vydal albumy Westlife (1999), Coast to Coast (2000), World of Our Own (2001) a Turnaround (2003). Ako sólový interpret ponúkol nahrávky Irish Son (2004), Set in Stone (2008), Wall of Soundz (2010) a The Irish Connection (2012). Na konte má single Real to Me, Almost Here (feat. Delta Goodrem), Like Only a Woman Can, Just Say So (feat. Kevin Rudolf) či Chemical Rush.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies