Organizátori festivalu Hip Hop žije prezradili meno headlinera

NETKY.SK • 18 Apríl 2019, 13:46 • 2 min
Organizátori festivalu Hip Hop žije prezradili meno headlinera

BRATISLAVA - V dňoch 28. až 30. júna sa bude konať v Bratislave na Zlatých pieskoch najväčší hip hopový festival na Slovensku. Organizátori už dokonca zverejnili aj meno headlinera. Na úvod môžme prezradiť aspoň to, že do našej krajiny zavíta prvý raz.

slovakia

left justify in out

Na festival prijalo pozvanie už mnoho úspešných mien slovenskej aj českej hip hopovej scény. Headlinerom tohto ročníka bude americký raper Ja Rule. Na scéne sa pohybuje už viac ako dve dekády, no na Slovensku sa objaví po prvý raz. Počas svojej kariéry nahral 7 štúdiových albumov a niekoľkokrát bol nominovaný aj na cenu Grammy. Medzi jeho najznámejšie soundtracky patrí skladba Furious, ktorá bola súčasťou prvého filmu Rýchlo a Zbesilo. V tomto filme bol dokonca účastník nočných pouličných pretekov v Los Angeles.

 

 

 

Organizátori veria, že tento ročník sa zase v niečom posunie. "Ja Rule je naozaj svetová hviezda. Má síce kontroverznú minulosť, ale je tiež oceňovaný v hudobnom svete. Niekoľko nominácií na Grammy a miliónové videá na youtube hovoria za všetko. Sme radi, že prvý raz na Slovensku vystúpi práve na našom festivale," vraví jeden z organizátorov Marián Baláž.

 

 

Hip Hop žije je v strednej Európe unikátom. Okrem amerického rapera na ňom vystúpi aj česko-slovenská špička hip hopovej scény. "Ani tento rok nebude chýbať klasika ako Rytmus, Separ, Majk Spirit Sima a ďalší. Ako vždy sa zo všetkých síl snažíme fanúšikom pripraviť skvelé vystúpenia, sprievodné podujatia a servis," dodáva Baláž.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona