Speváčka a herečka Adrienne Bailon sa vydala

NETKY.SK • 13 November 2016, 12:26 • 2 min
Speváčka a herečka Adrienne Bailon sa vydala

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Adrienne Bailon sa vydala. Tridsaťtriročná interpretka a 45-ročný gospelový hudobník Israel Houghton si povedali "áno" v piatok v jednom z parížskych hotelov.

slovakia

left justify in out

Medzi približne 70 hosťami boli napríklad Angie Martinez, Loni Love, Jeannie Mai alebo Tamera Mowry-Housley. „Doteraz som nebola šťastnejšia. Nikdy som necítila to, čo cítim teraz," uviedla nevesta pre americký týždenník People. Dvojica, ktorá sa pozná už dlhšie, spolu začala randiť tento rok.


Adrienne Bailon, vlastným menom Adrienne Eliza Houghton, pôsobila v už nefungujúcich skupinách 3LW a The Cheetah Girls. Venuje sa aj sólovej tvorbe. Zahrala si v snímkach Kouč Carter (2005), Dobrodružstvo v Novom Mexiku (2005), Všetko, čo máš (2006), Gepardky 2 (2006), Gepardie kočky: Jeden svet (2008) alebo Navždy mladá (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies