Španieli s čiernymi páskami za obete leteckého nešťastia

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 14:22 • 2 min
Španieli s čiernymi páskami za obete leteckého nešťastia

NYON - Futbalisti španielskej reprezentácie nastúpia na piatkový zápas kvalifikácie ME 2016 v Seville proti Ukrajine s čiernymi páskami na rukávoch a pamiatku obetí leteckého nešťastia vo francúzskych Alpách si aktéri ucia aj minútou ticha pred úvodným výkopom.

slovakia

left justify in out

Pietny akt schválila aj Európska futbalová únia (UEFA). Na palube lietadla spoločnosti Germanwings na linke z Barcelony do Düsseldorfu bolo 150 ľudí vrátane pilotov, z toho najmenej 51 Španielov.

 

Úradujúci majstri Európy si zmerajú sily s Ukrajincami v šlágri C-skupiny so začiatkom o 20.45 h, v tabuľke oba tímy zaostávajú o tri body za vedúcim Slovenskom. 

 

Minúta ticha predchádzala už stredajšiemu medzištátnemu prípravnému zápasu medzi Nemeckom a Austráliou v Kaiserslauterne, hráči oboch tímov mali čierne pásky na rukávoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies