Španieli proti Salvadoru už aj s Diegom Costom

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 10:22 • 2 min
Španieli proti Salvadoru už aj s Diegom Costom

WASHINGTON - Uzdravený španielsky futbalový reprezentant Diego Costa nastúpi v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti Salvadoru, ktoré sa uskutoční v americkom Washingtone. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Kanoniera Atletica Madrid, ktorý dal v tejto sezóne vo všetkých súťažiach 36 gólov, sprevádzali posledné dva mesiace svalové problémy. Všetko však nasvedčuje, že preteky s časom napokon vyhral a na finálovom turnaji MS 2014 by nemal chýbať.   
      

"Diego Costa bude hrať. Ak by sme si mysleli, že to je príliš riskantné, tak by sme ho vôbec nenominovali. V sobotu bude určite hrať, pretože už trénoval naplno. Je v dobrej forme," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii tréner úradujúcich európskych aj svetových šampiónov Vicente Del Bosque. 
      

Costa je naturalizovaný Španiel, ktorý dal prednosť národnému tímu z Pyrenjského polostrova pred rodnou Brazíliou. "On má osobnosť, ktorá pomáha celému mužstvu a zaslúži si za tento rok, aby bol s nami na šampionáte," uviedol del Bosque, ktorý dal dlhšie voľno vyťaženejším hráčom z Realu Madrid a FC Barcelony. "Teraz končíme druhý týždeň spoločných príprav. Budeme hrať proti Salvadoru s hráčmi, ktorí menej trénovali a neboli s nami prvý týždeň. Našim cieľom je načasovať formu na tretí týždeň prípravy a potom tento model preniesť do praxe počas turnaja." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies