VIDEO Dráma počas testov F1! Perézovi odletel na trati kryt motora

NETKY.SK • 14 Marec 2021, 15:36 • 2 min
VIDEO Dráma počas testov F1! Perézovi odletel na trati kryt motora

SAKHIR - Pretekár motoristickej F1 Sergio Pérez zažil počas predsezónneho testovania v Bahrajne nepríjemné chvíle. Priamo na trati na okruhu v Sakhire sa mu vo vysokej rýchlosti začal rozpadávať monopost.

slovakia

left justify in out

Vo vysokej rýchlosti 

Predsezónne testy F1 sú už v plnom prúde. Na trati Sakhir v Bahrajne sa však počas dnešného dňa stalo niečo neuveriteľné. V momente, keď Pérez predbiehal Nicholasa Latifiho na Willimase, z auta mu odletel kryt motora.

 

 

Komponent sa roztrieštil na menšie kúsky, ktoré ohrozovali ďalších vodičov na trati. Testovacie jazdy preto museli na nejaký čas prerušiť.

 

img

 

S takouto premiérou nečakal

Pérezov nový zamestnávateľ Red Bull, kam prestúpil po uplynulej sezóne z tímu Racing Point, zatiaľ neurčil, čo spôsobilo incident na monoposte 31-ročného rodáka z Guadalajary.

 

 

Špekuluje sa, že to mohli spôsobiť nerovnosti na trati alebo aj jednoduchá ľudská chyba - nedostatočné priskrutkovanie krytu motora.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies