Streamovacia služba SkyShowtime prinesie počas tohtoročných sviatkov svetové tituly ako Rýchlo a zbesilo 10 či Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

NETKY.SK • 14 November 2023, 18:00 • 2 min
Streamovacia služba SkyShowtime prinesie počas tohtoročných sviatkov svetové tituly ako Rýchlo a zbesilo 10 či Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

BRATISLAVA - SkyShowtime, európska streamovacia služba, prináša najdôležitejšie informácie o svojej ponuke obsahu, ktorý bude dostupný počas tohtoročných sviatkov. Platforma predstaví nové seriály ako Lawmen: Bass Reeves alebo Smothered, spolu so seriálmi na pokračovanie Frasier, Fellow Travelers a Yellowjackets. Medzi filmy zaradené do filmotéky patria tituly Rýchlo a zbesilo 10 či Transformers: Monštrá sa prebúdzajú. Okrem toho sa diváci môžu tešiť na sviatočné tituly, ako je napríklad Grinch.

slovakia

left justify in out

Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves predstaví legendárneho muža zákona a zločincov z divokého západu. Reeves (David Oyelowo), známy ako najväčší popredný hrdina v americkej histórii, pracoval v období po občianskej vojne ako federálny mierový dôstojník na území indiánov a zajal viac ako 3000 tých najnebezpečnejších zločincov bez toho, aby ich zranil. Lawmen: Bass Reeves je antologický seriál, ktorého budúce pokračovania budú sledovať ďalších ikonických mužov zákona a zločincov, ktorí ovplyvnili dejiny.

Smothered

Sammy je nezávislá mladá žena, ktorá má plné zuby zoznamiek, zatiaľ čo Tom je muž s vrelým srdcom, nesúci ťažké bremeno. Títo dvaja neznámi sa stretnú a zaiskrí to medzi nimi počas toho ako sa snažia vyspievať svoje opité duše v karaoke bare. Po tom, čo sa dohodnú na nezáväznom romániku, sa ich vzťah začne komplikovať kvôli vzájomne prerastajúcim citom. Sammy čoskoro zistí, že v Tomovom živote je ďalšia žena... jeho šesťročná dcéra. Smothered je netypickým romantickým príbehom o strete dvoch svetov, v ktorých prekvitá romantika, ale taktiež pretrváva tlak moderného randenia.

Frasier

Nový seriál, v ktorom hrá hlavnú úlohu a zároveň ho produkuje Kelsey Grammer, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu v Massachusetts, kde ho čakajú nové výzvy, nové vzťahy a jeden alebo dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť. Frasier je opäť v budove! Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite; Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve; a Anders Keith ako Frasierov synovec David.

Fellow Travelers

Seriál Fellow Travelers, ktorý na základe románu Thomasa Mallona vytvoril nominant na Oscara® Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland), je epickým milostným príbehom a politickým trilerom, ktorý zachytáva nestabilný románik dvoch veľmi odlišných mužov. Matt Bomer hrá charizmatického Hawkinsa Fullera, ktorý si udržuje kariéru v zákulisí politiky. Hawkins sa zoznamuje s Timom Laughlinom (Jonathan Bailey), mladým mužom plným ideálov. Ich románik sa začína v čase, keď Joseph McCarthy a Roy Cohn vyhlasujú vojnu delikventom a sexuálnym deviantom, čím sa začína jedno z najtemnejších období amerických dejín 20. storočia.

Yellowjackets

Yellowjackets je eposom o prežití, psychologickým hororom a drámou, a taktiež ságou o tíme mimoriadne talentovaných stredoškolských futbalistiek, ktoré sa stanú (ne)šťastnými preživšími leteckej havárie hlboko v odľahlej severskej divočine. Seriál sleduje nielen ich zostup z komplikovaného, ale prosperujúceho tímu k divokým klanom, ale zároveň sleduje ich životy, ktoré sa po takmer 25 rokoch snažia dať dokopy, čo dokazuje, že minulosť nikdy nie je skutočnou minulosťou a to, čo sa začalo v divočine, sa ani zďaleka neskončilo.

Rýchlo a zbesilo 10

Rekordy lámajúca franšíza Rýchlo a zbesilo sa v poslednej kapitole úspešnej série v podaní režiséra filmových trhákov Louisa Leterriera (The Transporter) dostáva do nových výšin. V najnovšom akčnom príbehu, ktorý zamieri do destinácií po celom svete, uvidíme väčšinu vracajúceho sa hereckého obsadenia, ako je napr. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, ku ktorým sa pridajú Jason Momoa a Daniela Melchior.

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú zavedie divákov na celosvetové dobrodružstvo s Autobotmi v 90. rokoch a predstaví úplne novú frakciu Transformerov – Maximalov, ktorí sa k nim pridajú ako spojenci v existujúcej bitke o Zem. Film režíroval Steven Caple Jr. a v hlavných úlohách sa predstavia Anthony Ramos a Dominique Fishback.

Grinch

Je zlý, je zelený a ani trochu nemá rád vianočné obdobie. Jim Carrey hrá v tejto filmovej adaptácii klasického detského príbehu od Dr. Seussa hlavnú postavu. Grinch z výšky hory Crumpet pozoruje obyvateľov mestečka Whoville, ako sa radostne pripravujú na oslavu Vianoc. Rozhodne sa, že už má všetkého toho šťastia plné zuby, a plánuje mestečku Whoville ukradnúť Vianoce! Fascinující film plný na Oscara® ocenenej scénografie a make-upu, ktorý dokonale zachytáva jedinečný pohľad na svet Dr. Seussa. Skutočná sviatočná klasika!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies