Šokujúce VIDEO Youtuber urobil sociálny experiment s deťmi, rodičom prejde mráz po chrtbe

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 11:56 • 2 min
Šokujúce VIDEO Youtuber urobil sociálny experiment s deťmi, rodičom prejde mráz po chrtbe

NEW YORK – Americký Youtuber Joey Saladino vystupujúci pod prezývkou JoeySalads urobil veľmi zaujímavý sociálny experiment na deťoch. Ich zdesení rodičia neverili vlastným očiam.

slovakia

left justify in out

Joey sa rozhodol preveriť dôverčivosť a naivnosť malých detí voči cudzím ľuďom. Navštívil detské ihriská a začal pri rodičoch posedávajúcich na lavičkách.

 

Vždy si prisadol k jednému z nich, vysvetlil im, že robí sociálny experiment, v ktorom chce preveriť ich deti. „Ako často hovoríte svojim deťom, aby sa nerozprávali s cudzími ľuďmi?“ pýtal sa. „Hovorím jej to každý deň,“ odvetila prvá mamička.

 

„Takže, keď prídem za vašim dieťaťom, začne sa so mnou rozprávať alebo utečie?“ spýtal sa ďalej. Matka s istou tvrdila, že dieťa sa s ním nebude chcieť rozprávať, ale nechala ho, nech to skúsi.

 

Joey sa teda vybral za jej dcérkou hrajúcou sa na preliezkach. Mal so sebou aj rozkošné biele šteniatko. Dievčatko oslovil a spýtal sa, či sa mu psík páči a či uhádne jeho meno. Dieťa začalo psíka okamžite hladkať. Joey jej potom povedal, že má takých šteniatok viac a spýtal sa, či sa chce ísť na ne pozrieť. Dievčatko nadšene prikývlo a odišlo ruka v ruke s cudzím mužom.

 

Matka sledujúca situáciu z diaľky ostala v šoku a neveriacky sledovala, ako sa jej dieťa nechalo jednoducho zmanipulovať. Keby to bol pedofil, bol by s ňou koniec.

 

To isté zopakoval pri viacerých rodičoch a ich deťoch. Scénar bol vždy rovnaký, rodičia svojim deťom verili, no oni ich potom nepríjemne šokovali. Večer doma malo každé z nich určite dlhú výchovnú prednášku.

 

 

Joey na konci videa zdôraznil, že obeťou únosu sa každý deň stane až 700 detí, čo približne štvrť milióna ročne.

 

Čo myslíte, ako je na tom vaše dieťa? Viete si to ľahko overiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies