Šok: Manželstvo Davida a Victorie Beckhamovcov je v kríze, údajne sa rozvádzajú!

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 12:11 • 2 min
Šok: Manželstvo Davida a Victorie Beckhamovcov je v kríze, údajne sa rozvádzajú!

LOS ANGELES – Vyzerá to tak, že manželstvo Davida a Vicotrie Beckhamovcov je v troskách. Magazín Star informuje o tom, že dvojica sa údajne po 18 rokoch chystá rozviesť.

slovakia

left justify in out

Na začiatku tohoto roku (30.januára) povedal David Beckham pre BBC Radio 4, že si s manželkou Victoriou obnovili manželské sľuby.

 

Podľa HollywoodLife.com však o ich obnovení sľubov neexistuje žiaden fotografický dôkaz. Podozrivé je to najmä preto, lebo dvojica je na sociálnych sieťach veľmi aktívna a zverejňujú takmer každú udalosť zo svojho života.

 

O kríze má svedčiť aj správanie Victorie a Davida na nedávnej lyžovačke. Magazín Star píše, že dvojica sa k sebe správala veľmi chladne. Na lyžovačke si dokonca ich syn Brooklyn (18) zlomil kľúčnu kosť.

 

 

 

Victoria si údajne necháva aj odstraňovať tetovania, ktoré sú inšpirované jej manželom Davidom. Nemá už ani jeho iniciály na zápästí.

 

Victoria a David dokonca odmietli návštevy manželskej poradne, pretože ich manželstvo je údajne v až moc hlbokej kríze.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies