Slovenský majster HC Košice angažoval Melicherčíka po odchode Staňu

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 12:44 • 2 min
Slovenský majster HC Košice angažoval Melicherčíka po odchode Staňu

KOŠICE - Slovenský hokejový majster HC Košice doplnil po odchode Rastislava Staňu do Sparty Praha brankársky post o Marcela Melicherčíka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný gólman prichádza k "oceliarom" z Liberca, za ktorý odchytal v minulej sezóne 30 stretnutí. "S Marcelom Melicherčíkom sme sa dohodli na ročnom kontrakte s opciou na ďalšiu sezónu. Mali sme vo výhľade viacerých gólmanov, ale sme radi, že sme sa dohodli na spolupráci práve s Marcelom. V mužstve budeme mať kvalitných brankárov, čo je pre sezónu, ktorá na nás čaká, veľmi dôležité," povedal generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

 

Melicherčík doplní na košickej súpiske medzi brankármi Alexandra Hyláka a Dominika Riečického. V minulosti pôsobil dlhé roky v rodnom Poprade, v drese ktorého sa vypracoval na post jednotky. Pred sezónou 2012/2013 odišiel najskôr do HC Lev Praha a potom sa v rámci holdingu presunul do Sparty i na farmu do Litoměříc. V minulom ročníku už bol hráčom Liberca. Informácie zverejnil web HC Košice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies